Özgür Özel’den Erdoğan ile görüşmesine dair ilk açıklama: ‘Boş koltuk’ sorusuna yanıt verdi – Son Dakika Siyaset Haberleri

0

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, dün AK Parti Genel Başkanı ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeyi değerlendirdi.

Özel”,“Dünkü toplantının Türk demokrasisi açısından önemli bir dönüm noktası olduğunun altını çizmek isterim.” dedi.

Özel, DEM partisi eşbaşkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile görüştü.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eşitlik ve Halkın Demokrasi Partisi (DEM) eşbaşkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile CHP genel merkezinde bir araya geldi.

Kapalı kapılar ardında gerçekleşen toplantı saat 12.30'da başladı.

ERDOĞAN İLE GÖRÜŞME AÇIKLAMASI

Toplantının sonunda ortak bir açıklama yayımlandı. CHP Lideri Özel, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesine ilişkin soruları yanıtladı.

Özel açıklamasında, “Demokrasi açısından önemliydi. Geri dönüş ziyaretiyle boş koltuk sorunu çözüldü.” dedi.

Özel değerlendirmesinde şunları söyledi:

“Dün Sayın Erdoğan'la kamuoyunun gündemine giren her şeyi konuşma fırsatı bulduk. Kendisi ve heyetindeki arkadaşları da not aldı. Erdoğan Erdoğan: Dünkü toplantının Türk demokrasisi açısından önemli olduğunu düşünüyorum. 1977-1980 yılları arasında iktidar ve ana muhalefetin el sıkışmadığı, konuşmadığı dönemin sonu her zaman felaket olmuştur.

Türkiye'de ana muhalefetin ve iktidardaki tüm siyasi partilerin birbirleriyle konuşarak el sıkışmaları ve elbette her konuda anlaşmaları mümkün değil. Ama polemik çizgisini korumalarının son derece önemli olduğuna inanıyoruz. Dünkü konuşmaların, tartışmaların bu konuda nasıl sonuç verdiğini biz de, siz de önümüzdeki günlerde, haftalarda, aylarda takip edeceğiz.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş