Ünlü modacı Tolga Çam’a tekne turunda darp iddiası! Kaptan açıklama yaptı: Kendisini mağdur göstermeye çalışıyor

0

Modacı Tolga Çam, geçtiğimiz 15 Haziran'da tatil için gittiği Fethiye'nin Göcek ilçesinde kiraladığı kiralık tekneyle ailesi ve 11 kişiyle birlikte deniz kenarına gitti. İddiaya göre, bir hafta süren turda gezdiği yerleri beğenmeyen Çam, 21 Haziran'da Şövalye Adası'na vardıklarında bu memnuniyetsizliğini tekne kaptanı Remzi Kasapoğlu'na bildirerek, hakaret ve darp etti. Çam'ın, müdahale etmek isteyen Yüzbaşı Kasapoğlu'nun eşi Emine Kasapoğlu'nu da dövdüğü iddia edildi.

Kaptanın kızı Neslihan Kasapoğlu, durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. İhbarın ardından Sahil Güvenlik ekipleri gemiye yönlendirildi. Sahil güvenlik ekipleri, Tolga Çam ve ailesini tekneden alarak Fethiye'deki sahil güvenlik komutanlığına götürdü. Kaptan Remzi Kasapoğlu da teknesiyle limana yanaşarak ailesiyle birlikte sahil güvenlik komutanlığına götürülerek ifade verdi. Emine Kasapoğlu'na da darp şikayeti geldi.

_72038 (3)

KISITLAMANIN GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA YAYINLANDI

Teknedeki kavganın bir kısmına ilişkin görüntüler sosyal medyada da yankı buldu. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından her iki taraf da sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

_72038

'MAĞDUR TARAF BEN VE AİLEM'

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada asıl mağdurun kendilerinin olduğunu öne süren Tolga Çam, şunları söyledi: “Tatil için kiraladığım teknenin kaptanı ile yaşadığım anlaşmazlık maalesef kamuoyuna yanlış ve çarpıtılmış bir şekilde yansıdı. Bunun için Bu nedenle gerçekleri açıklamak ve suçlamalara yanıt vermek için bir açıklama yapmak zorunda kaldım. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, kaptanla aramızda geçen kazada mağdur olan ben ve ailem, tamamen korkunç ve kabul edilemez bir muameleye maruz kaldık. Tatil için kiraladığımız tekneyle aramızda tartışma olmasına rağmen, kaptanın eşine ya da başka birine fiziksel şiddet uyguladığıma dair kesinlikle bir iddia yoktur. Bu tür davranışlar kişiliğime ve değerlerime tamamen aykırıdır. Şiddetin her türlüsü kabul edilemez ve asla tasvip edilemez.”

_72038 (2)

Etik değerlere bağlılığı ve sosyal sorumlulukları her zaman ilke edinmiş bir kişi olduğunu belirten Çam, şöyle devam etti:

“Bu bağlamda topluma ve çevreye karşı sorumluluğumun bilincindeyim. Bu tür asılsız suçlamaların yıllar içinde oluşturduğum itibarımı zedelemeyi amaçladığını ve yasal haklarımı her zaman savunacağımı belirtmek isterim. Bu spekülasyon bazı mali avantajlar elde etmeyi amaçlıyor.” Ve iftiranın en kısa sürede gün yüzüne çıkacağına olan inancım tamdır. Hakarete uğrayan, dövülen, mağdur edilen taraf ise gözaltında tutulan diğer taraftır. dün gece ciddi bir para cezasına çarptırıldı. “Bu tür ifadeler içeren açıklamalarda bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağımı ve manevi tazminat davası açacağımı da belirtiyorum.”

'İstedikleri tüm hizmetleri sağladık'

Kaptan Remzi Kasapoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Tolga Çam ve ekibine kusursuz hizmet verdiğini söyledi. Kasapoğlu, şunları söyledi: “6 farklı koyda hizmet verildi ve Tolga Çam'ın tüm istekleri yerine getirildi. Alkolün etkisiyle Tolga Çam ve arkadaşları, tur sırasında verilen üstün hizmetten memnun kalmadıklarını belirterek tekne personeline saldırdılar. Çam da beni rahatsız edici sözlerle kamuoyunu kandırmaya çalıştı.” “Kendilerini mağdur göstermeye çalışıyorlar. 11 kişilik bir grup olarak bana ve 60 yıllık eşime saldırarak can ve mal güvenliğimizi tehdit ettiler” dedi.

Olayla ilgili her iki tarafın da ifadesinin alınmasının ardından hukuki sürecin devam ettiği anlaşıldı.

(DHA)Bu içerik Cansu Akalp tarafından yayınlanmıştır.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Oğluyla kamera karşısına geçti!  1 yıllık sözleşme imzaladıOğluyla kamera karşısına geçti! 1 yıllık sözleşme imzaladı
Dönüşümüyle dudak uçuklattı!  Onu görenler tanıyamadıDönüşümüyle dudak uçuklattı! Onu görenler tanıyamadı
Pembe detaylı bikinisiyle poz verdi!  Hayranlarını büyülediPembe detaylı bikinisiyle poz verdi! Hayranlarını büyüledi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş