CHP Genel Merkezi’nde ‘bozkurt’ işareti! Merih Demiral’ı hedef alan sözlere Ümit Özdağ’dan Hitler yanıtı

0

Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser'in Merih Demiral'in bozkurt sembolü karşısında sevincine ilişkin açıklamasına tepkiler gelmeye devam ediyor. Bugün CHP genel merkezinde Özgür Özel'i ziyaret eden Ümit Özdağ, bozkurt işareti yaparak tepkisini dile getirdi.

ÖZEL: ZAFER PARTİSİNDEN TEKLİF ALDIK

Özgür Özel, görüşmenin ardından düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: “Türkiye'nin çözülmesi gereken bir kaçak göçmen sorunu var. O dönemde Esad'la görüşelim dediğimizde tepki gösterenler şimdi 'tatil yapabiliriz' diyor. Tüm muhataplarımızla görüştüğümüz Avrupa Birliği'nin sorumluluğunu Zafer olarak görüyoruz. “Partimizin tekliflerini aldık, değerlendireceğiz”.

“ALMAN DEVLETİ HİTLER'İN İMZASINI YAPANLARLA KARŞILAŞMALI”

Bozkurt işaretiyle konuşan Ümit Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

123

“Bu, iki bin yıldır Türk milletinin işaretidir. Bozkırda buluşan Türkler, birbirlerine Türk olduklarını göstermek için 'bozkurt' işareti yaparlar. Bunun herhangi bir siyasi partiyle alakası yoktur diye düşünüyorum. Alman devletinin bozkurt gibi davrananlarla değil, Hitler işareti yapanlarla uğraşmasının daha doğru olacağını söyledi.”

NE OLDU?

Milli futbol takımının Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldiği karşılaşmada defans oyuncusu Merih Demiral, iki gol attı. Demiral'in attığı gollerin ardından 'bozkurt' işareti dünya gündemine oturdu.

42312

Merih Demiral, maç sonrası yaşadığı sevinci şöyle anlattı: “Aklımda gol sevinci vardı, yaptım, bu Türkiye'yle ilgili. Türk olmaktan çok gurur duyuyorum!” dedi.

Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, şunları söyledi: “Stadlarımızda aşırı sağcı Türklerin sembollerinin yeri yoktur. Avrupa futbol şampiyonasının ırkçılık platformu olarak kullanılması kesinlikle kabul edilemez. UEFA'nın konuyu araştırıp yaptırım değerlendirmesini bekliyoruz. “Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Pendik'te tüyler ürperten kaza!  18 yaşındaki genç adam sokakta yürüyordu: şimdi durum böyle...Pendik'te tüyler ürperten kaza! 18 yaşındaki genç adam sokakta yürüyordu: şimdi durum böyle…
Batman'da görüldü!  Uzunluğu tam 25 santimetre... Etobur çekirge görenleri hayrete düşürüyorBatman'da görüldü! Uzunluğu tam 25 santimetre… Etobur çekirge görenleri hayrete düşürüyor
Rahat, hafif, taze, zarif!  İndirime ek olarak sepetteki fiyat da %15 oranında düşüyor.Rahat, hafif, taze, zarif! İndirime ek olarak sepetteki fiyat da %15 oranında düşüyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş