Berlin Polisi, Türk taraftarları durdurdu! Müdahale geldi…2024 Avrupa Şampiyonası

0

Türkiye ile Hollanda arasında oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2024) çeyrek final maçı öncesinde Türk taraftarlar Berlin'in merkezindeki Breitscheidplatz meydanında toplandı. Berlin polisi, Türk taraftarların toplandığı söylenen meydana giden sokakları kapatarak güvenlik önlemi aldı. Burada toplanan yaklaşık 50 bin Türk taraftar, ilahiler ve şarkılar eşliğinde, çeyrek final maçının oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadı'na doğru hep birlikte yürüdü. Berlin sokakları, milli takım formaları giyen ve Türk bayraklarını sallayan taraftarlarla bir anda kırmızı beyaza büründü.

Yürüyüş sırasında taraftar konvoyuna mehter takımı da eşlik etti. Taraftarlar güzergah boyunca şarkılar söyledi, Türkçe şarkılar söyledi ve mehter marşlarına eşlik etti. Yaklaşık 50 bin kişiden oluşan taraftar konvoyuna Berlin polisi eşlik etti ve güvenlik önlemi aldı.

GÖZALTI KARARI

Alman polisi bazı Türk hayranlarımızı tutukladı.

BERLİN POLİSİ AÇIKLAMA YAPTI

GR0XsQRXUAA4acq

Berlin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; “Türk taraftarların yürüyüşü devam eden siyasi mesajlar nedeniyle durduruldu. Taraftar otobüsü kaldırılarak taraftarların yürüyüşü durduruldu. Türk taraftarların maç için biletleri varsa anonslarla birlikte sahneye bireysel olarak çıkmaları istendi.” ifadeler kullanıldı.

Euro 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Montella'ya skandal el hareketi!Montella'ya skandal el hareketi!
Tribünler bunu görünce şaşkına döndü!  Merih maç öncesi sahaya girdi ve...Tribünler bunu görünce şaşkına döndü! Merih maç öncesi sahaya girdi ve…
Milli Takım'ın yarı finaldeki olası rakibi belli oldu!Milli Takım'ın yarı finaldeki olası rakibi belli oldu!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş