Elon Musk yine durmadı! Bu kez ‘küresel yazılım krizi’ ile dalga geçti

0

Siber güvenlik satıcısı CrowdStrike tarafından yayınlanan hatalı bir güncellemenin, Microsoft'un işletim sistemini çalıştıran bilgisayarları ve sunucuları çevrimdışına ve düzgün şekilde başlatılmayan bir önyükleme döngüsüne göndermesinin ardından dünya çapındaki yazılım sistemleri sorunlar yaşıyor. Küresel siber güvenlik firması Crowdstrike ve Microsoft'un neden olduğu bir sorun, dünya çapında birçok bankanın, havayolunun, telekomünikasyon şirketinin ve medya kuruluşunun kesinti yaşamasına neden oldu.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

Yazılım krizi sosyal medyada da gündem oldu. Konuyla ilgili birçok paylaşım yapıldı. Paylaşımı yapan kullanıcılardan biri de Tesla ve SpaceX CEO'su ve sosyal medya platformunun sahibi Elon Musk'du.

ELON MUSK'UN “YAZILIM KRİZİ” EYLEMLERİ

Elon Musk, soruna X hesabından yaptığı paylaşımlarla tepki gösterdi. Musk, ilk paylaşım yapan bir kullanıcıya “Her şey bozuk gibi görünüyor” diyerek “Bu uygulama (X) hala çalışıyor” diyerek tepki gösterdi. dedi.

Musk ayrıca konuyla ilgili birçok paylaşıma atıfta bulunarak bunları takipçileriyle paylaştı. İşte bu yazılardan bazıları:

DİĞER KULLANICILAR DA PAYLAŞIYOR

Dünya genelinde görülen yazılım sorununu paylaşan tek kişi Elon Musk değildi. Yaşanan sorun nedeniyle birçok kullanıcı X gibi sosyal medya platformlarında paylaşımlarda bulunuyor. İşte bu paylaşımlardan ve yorumlardan bazıları:

Önceki içerik Sonraki içerik
Evinde şaşırdı, savunması şöyle dedirtti: 'Üzerlerine su döktüm, büyüdüler'

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş