Lugano – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? – Son Dakika Spor Haberleri

0

F.Bahçeİsviçre, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında karşı karşıya geldi. Lugano takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

LUGANO – FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

Thun Stadyumu'nda oynanacak ve TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Portekizli hakem Tiago Martins yönetecek. Martins'in yardımcıları aslen aynı ülkeden olan Bruno Jesus ve Hugo Andre Pires Ribeiro olacak.

LUGANO – FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Heyecan dolu maç Spor Smart ve D-Smart GO ekranlarından takip edilebilecek.

Geçen sezon Süper Lig'i 2. sırada bitiren ve 2. ön eleme turunda UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazanan Fenerbahce, teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırarak yeni sezona dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile başlama kararı aldı.

2024-2025 sezonunda ilk maçını Jose Mourinho liderliğinde oynayacak olan sarı-lacivertli ekip, tur için avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.

Maçın rövanşı 30 Temmuz Salı günü Kadıköy'de oynanacak.

MÜMKÜN 11'

Lugano: Saipi, Brault-Guillard, Mai, El Wafi, Valenzula, Belhaj Mahmoud, Doumbia, Cimignani, Bislimi, Bottani, Aliseda.

F.Bahçe: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Soyuncu, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Bartug Almaz, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Ryan Kent, Edin Dzeko

MOURINHO'NUN İLK MAÇI

F.Bahçe'nin yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı oyuncular ve teknik direktör Jose Mourinho, sarı-lacivertlilerle ilk kez resmi karşılaşmaya çıkacak.

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, sarı-lacivertlilerde ilk resmi maçını Lugano karşısında oynayacak.

UEFA TAKIMI AÇIKLANDI

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda İsviçre'nin Lugano deplasmanında karşılaşacak olan Fenerbahçeli futbolcuların listesi belli oldu.

Listede Cengiz Ünder, Samet Akaydın, Levent Mercan, Luan Peres, Miguel Crespo, Miha Zajc, Emre Mor, Burak Kapacak ve Umut Nayir yer almadı.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun listede yer alan 23 ismi şöyle:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, İrfan Can Kahveci, Bartuğ Elm az, Rade Krunic, Fred Rodrigues, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin.

2 EKSİK

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda İsviçre ekibi Lugano ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin kadrosu belli oldu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, daha önce UEFA listesinde yer alan yeni transfer Allan Saint-Maximin ve kaleci İrfan Can Eğribayat kadroda yer almadı.

Teknik direktör Jose Mourinho, antrenman kadrosuna kaleci Doğukan Demir ile genç oyuncular Yiğit Efe Demir ve Yusuf Akçiçek'i dahil etti.

Sarı-lacivertlilerin antrenman kampında yer alan oyuncular şöyle:

Dominik Livakovic, Ertuğrul Çetin, Doğukan Demir, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Yiğit Efe Demir, Çağlar Söyüncü, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Yusuf Akçiçek, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Rade Krunic, Bartuğ Elmaz, Fred Rod rigues, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, İsmail Yüksek, Dusan Tadic, İrfan Can Kahveci, Edin Dzeko, Cenk Tosun, Ryan Kent, Oğuz Aydın.

MAÇ 271

İsviçreli Lugano'yu konuk edecek olan F.Bahçe, Avrupa kupalarında 271. maçına çıkacak.

Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında oynadığı 270 karşılaşmada 107 galibiyet, 55 beraberlik ve 108 mağlubiyet elde etti.

Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda 366 gol atarken, kalesinde ise 384 gol gördü.

35. ELEME MAÇI

F.Bahçe, yarın Avrupa futbolunun 1 numaralı organizasyonundaki 35. maçına çıkacak.

Sarı-lacivertliler, daha önce UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde çıktığı 34 maçta 12 galibiyet, 11 beraberlik ve mağlubiyet elde etmişti.

Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda 48 gol atmasına rağmen, bunların 39'una engel olamadı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş