Akıllara İzmir’i getirdi: Taksim’de korkutan trafo paniği

0

İzmir'de yağmurun ardından sokakta elektrik çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, vatandaşlar da korku içinde sokakta yürüyor. Taksim'de de aynı felaketin yaşanmaması için yağmurun ardından trafodan elektrik çıktığını gören vatandaş Veysi Maskan, beklenmedik bir şekilde durumu polis ekiplerine bildirdi.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

TRAFO KUTUSU KABLOSU KIRIKTI

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Taksim Meydanı'ndaki trafo kutusunun kablosu koptu. Yağmur yağdığında trafodan kıvılcım çıktığı ihbarının üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürlüğü ekipleri tedbir amacıyla trafonun çevresine şerit çekti. Daha sonra kendisine transformatörün Beyoğlu Belediyesi Teknik İşler Müdürlüğü yetkilileri tarafından alındığı bilgisi verildi.

taksim1

''YAĞMUR NEDENİYLE YANGIN ÇIKIYOR''

2 gün önce trafo kablosunun koptuğunu belirten Veysi Maskan, şöyle konuştu: “Yağmurdan dolayı yangın çıkıyor. İzmir'de yaşanan olayı gördükten sonra elektrik idaresine gelip bunu yapması için çağrıda bulundum. Böyle şeyler gördüğümüzde hemen yetkilileri arayıp gelip yapmalarını rica ediyoruz.” “Evet” dedi.

taksim2

(IHA)
Bu içerik Evin Özbey tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik
Çocuk aktivistlere müjde!  Arzuları olacakÇocuk aktivistlere müjde! Arzuları olacak

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş