Aydemir Akbaş son yolculuğuna uğurlandı! Törende gözyaşları sel oldu

0

MYNET-Yeşilçam'ın usta oyuncusu Aydemir Akbaş, 88 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi gören Akbaş, evinde baygın halde bulunarak yoğun bakıma kaldırıldı.

Daha önce kolon, gırtlak ve bağırsak kanserini yenen Akbaş, 2023 yılının Ocak ayında tekrar kansere yakalandığını duyurdu.

ay demir 11

GÖZYAŞLARI AKTI

Usta oyuncunun ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Galatasaray taraftarı olarak bilinen Aydemir Akbaş için Galatasaray Lisesi'nde anma töreni düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu törende gözyaşlarına boğuldu.

AYDEMİR 22

Aydemir Akbaş için düzenlenen anma törenine ünlü isimler akın etti. Törene gelen İbrahim Tatlıses, 45 yaşındaki arkadaşı Aydemir Akbaş'ın ardından gözyaşlarını tutamadı.

saçmalık 2

KONUŞMAKTA BİLE ZORLUK YAŞIYORDU

Konuşmakta da güçlük çeken İbrahim Tatlıses ise şunları söyledi: 'Bu benim hayatımdı. Böyle bir arkadaşı nasıl bulabilirim? “Öyle bir arkadaş yok, mümkün değil” dedi.

ŞAFAK SEZER

'SİNEMAYLA ÖLDÜ'

Şafak Sezer de en son Kolpaçino filminde gördüğümüz Aydemir Akbaş'a karşı son görevini yerine getirmek için oradaydı. Sezer, “Başsağlığı dileriz” dedi. Çok kıymetli bir kardeşimizdi, 'Sinema sinemadır' demişti. Sinemayla birlikte öldü. “Sevdiklerine sabır” dedi.

11 YAĞCI

“ACILARINA RAĞMEN SETTEYDİ”

Yapımcı Polat Yağcı törende Akbaş için şunları söyledi: “Kanser tedavisi görmesine rağmen Kolpaçino filminin setine geliyordu.” Setten çıkıp hastaneye gidiyordu. Söylediği tek bir şey vardı: “Bu filmi yapmadan ölmeyeceğim.” “Acı çekmesine ve tedavi görmesine rağmen setten ayrılmak istemedi” dedi.

11 Özbek

“SENİ ÖZLEYECEĞİZ…”

Törende hazır bulunan diğer bir isim olan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise şunları söyledi: 'Büyük bir Galatasaray taraftarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Onu özleyeceğiz. “Huzur içinde yatsın” dedi.

bitki

'BİR DÖNEM KAPATILDI'

Cenaze töreninde hazır bulunan Mehmet Ali Erbil, 'Hepimizin efendisiydi. “Bir dönem daha bitti” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

akbaşşş 111

Üstadın cenazesi, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Feriköy mezarlığına defnedildi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş