Küçük Sıla ve Narin'in annesi tutuklanınca Gülben Ergen isyan etti! “Kelimeler yetmez”

0

MYNET-Günlerdir tüm Türkiye 8 yaşındaki Narin'i konuşuyor. Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi dere kenarında bulunan Narin'le ilgili soruşturmaya ışık tutulmaya çalışılıyor.

ANNESİ VE KARDEŞİ TUTUKLANDI

Soruşturmayla ilgili tüm şüphelilerin sorguları tamamlandı. Anne Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran kasten adam öldürmeye katılmak suçundan tutuklanırken, 7 şüpheli ise adam kayırma ve suç delillerini yok etme suçlarından tutuklandı.

Öte yandan ailesi tarafından Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki Sıla'nın beyin kanaması geçirdiğinin ve beyin kanaması geçirdiğinin tespit edilmesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 5'e çıktı. vücudunda morluklar var.

küçük anne Sila

SILA BEBEĞİN ANNESİ DE TUTUKLANDI

Ardından cinsel istismara uğradığı belirlenen çocuğun annesi Bakiye Yeniçeri ve kadının dini nikahlı yaşadığı komşularının 13 ve 14 yaşındaki çocukları Sanlı Ö. Komşusu Kani A. (35) ve komşusu (33) da tutuklandı.

Gülben 1

Tüm bu gelişmelerin ardından ünlü şarkıcı Gülben Ergen sosyal medyada isyan etti. Ergen, Sıla ve Narin'in fotoğraflarını paylaşarak, “Hayatın iki parçası, İki anne, İki çocuğunun ölümünden sorumlu anne.”

Gülben 2

“Kelimeler yetmez”

Genç, öfkesini yenemeyerek paylaşımlarına devam etti. Ünlü isim bir başka tweetinde ise şunları söyledi: 'Sıla 2 yaşında, Narin ise 8 yaşında. Her ikisinin de anneleri cezaevinde. Kelimeler yetmez!' dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş