Fenomen Dilan Polat evde aldığı kıymanın fiyatına inanamadı! “1291 TL olmamalı ama 129 TL falan sanırım”

0

9 ay cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Dilan Polat, adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medyayı kullanmayacağını açıkladıktan sonra paylaşımlara devam eden sansasyonel, ekonomik yorumlarıyla dikkat çekti.

Lüks evi, altın rengi kahvesi ve pahalı arabalarıyla tanınan Dilan Polat, kıyma fiyatını görünce şok oldu. “Bunun olabileceğini hiç düşünmemiştim çünkü çok çalışarak kazandık. Şu anda bir gelir kaynağımız yok” diyen Dilan Polat yine gündeme geldi.

Dilan Polat'ın “Kıymanın 1.291 TL olmaması gerekiyor. Her şey çok değişti” açıklaması sosyal medyada tartışma konusu oldu.

“MOTOR, HER ŞEY ÇOK DEĞİŞTİ”

Fenomen, “Bu doğru mu? Engin, her şey çok değişti, sanırım 129 TL falandı. Geçen sefer dışarıdan bir şey istediler ama 559 TL'ydi.”

Bu paylaşım sosyal medyada viral oldu. Dilan Polat'ın şu sözlerine yorum yapıldı: “Sanki 10 yıl geçmiş gibi tepkiler”, “Neden şaşırıyorsunuz çünkü vergi vermiyorsunuz diye fiyatlara yansıyor”, “Kız kardeşim değişeli uzun zaman oldu, sen ondan etkilenmedi.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş