Serdar Dursun'dan dikkat çeken açıklama! “Fenerbahçe bu sene şampiyon olacak”

0

Kariyerine Alanyaspor'da devam eden Serdar Dursun, Transfermarkt'a açıklama yaptı.

“ALANYASPOR SEZON ÖNCESİNDE BENİM İÇİN MANTIKLI BİR SEÇİM OLDU”

Alanyaspor sezon öncesi benim için mantıklı bir tercihti. Evet, birçok takımla tanıştım ama en sıcak duygularım Alanya'ya yönelikti. Tabii ki hedefim çift haneli hedeflere ulaşmak. Takımıma katkı sağlayarak Alanyaspor'un şampiyonluğu en iyi şekilde tamamlamasına yardımcı olmak istiyorum.

“FENERBAHÇE AKLIMIN BİR KÖŞESİNDE OLACAK”

Thumbs_b_c_164ceb3012e40e62ce60a0db15e1daa9

“Alanyaspor formasıyla Kadıköy'e gittiğimde neler yaşayacağımı açıkçası bilmiyordum… Tribün beni çağırdığında çok heyecanlandım. Tüylerim diken diken oldu. Benim için gerçekten çok kıymetli bir an oldu. Taraftarlar öyle güzel bir karşılama yaptı ki, iki tarafın da birbirini çok sevdiğini gösterdi, umarım tekrar karşılaşmak benim hayalimdi. Şu anda gündem ama her transfer döneminde F.Bahçe aklımda olacak “Yoksa bu sezon da oradaydık. Keşke geçen sezon şampiyonluğu kazanabilseydik. Tabii 99 puanla ikinci olmak bizi şok etti. O şampiyonanın bir parçası olmayı çok isterdim ama bu mümkün olmadı.”

“BU KEZ FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK”

GTb8R6wWMAASPtz

“Son iki sezonda Seyrantepe'de Karagümrük ve Alanya'da şanssız anlar yaşadım. Aslında Fenerbahçe'de oynarken şanslıydım çünkü Seyrantepe'de iki derbi kazandım. Karagümrük maçındaki olay tamamen tesadüf eseri oldu. Ben orada değildim. Ofsayt olup olmadığımı anlayacak pozisyondaydım. Top sektirilmeseydi çok kolay gol olacaktı ama gol olsa bile VAR tarafından reddedilecekti. Çünkü oyuncumuz Lopez, Jakobs'un ayağına erken basmıştı, hakem zaten o pozisyonu bekliyordu; Karagümrük maçındaki dokunuşumla Galatasaray'a yardım ettiğim söylendi. Zaten VAR tarafından da reddedildi… Yani bu sefer şampiyon olacak olan F.Bahçe olacak.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber