Adana’da korkunç olay! 4 kişiyi öldürüp çocuğu alıp kaçtı

0

Kaza, merkez Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi. Hakim Eba, boşanma aşamasında olan eşi Şükran Eba ile konuşmak için kayınpederi Turgut Erat'ın evinin önüne geldi. Burada Hakim Eba ile eşi Şükran Eba arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Hakim Eba, yanındaki silahı çekerek karısına defalarca ateş etti. Sesleri duyup kayınbiraderi Muhammet Erat, kayınvalidesi Leyla Erat ve kayınpederi Turgut Erat'ı vuran Hakim Eba, yeni doğan bebeğini de alıp kaçtı.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekibi, vurulan 4 kişinin de öldüğünü belirledi. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

ÇALIŞMA BAŞLADI

Polis ekipleri Hakim Eba'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHABu içerik Recep Demircan tarafından yayınlanmıştır.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Diyarbakır'daki yangında yürekleri dağlayan amca ve yeğenden detay! "Onlara kaçmalarını söyledim ama..."Diyarbakır'daki yangında yürekleri dağlayan amca ve yeğenden detay! “Onlara kaçmalarını söyledim ama…”
Bakanlık açıkladı!  Boğaz'da trafik tek yönde kapatıldıBakanlık açıkladı! Boğaz'da trafik tek yönde kapatıldı
Salda Gölü civarında kaldı!  Bunu gören herkes hemen cep telefonunu çıkardı.Salda Gölü civarında kaldı! Bunu gören herkes hemen cep telefonunu çıkardı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş