Allah size depremi bilerek verdiHatayspor

0

Ziraat Kupası’nda Hatayspor – Sakaryaspor maçı oynandı. Mücadele 16 Ocak Salı günü Mersin Stadı’nda yaşandı. Mersin tribün lideri Murat Tanış bu maçta Hatayspor taraftarına anlatılamaz bir şekilde hakaret etti.

GÜZEL

Sosyal medyada öfke ve büyük tepki uyandıran görüntülerde Tanış, Hataysporlu taraftarlara seslenerek, “Allah kahretsin, Allah depremi bilerek verdi” dedi.

GÖKHAN ZAN TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medyadaki görüntülere tepki gösterenlerden biri de Hatay depreminde adı sıkça anılan eski milli futbolcu Gökhan Zan’dı.

VVVV

Zan, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

Murat Tanış Allah kahretsin

Sözün bittiği, insanlığın bittiği, vicdanın bittiği bir güne şahit olduk. Ne söylesem, ne yazsam duygularımı ifade etmeye yetmeyecek, yetmiyor.

Mersinspor tribün lideri Murat Tanış Efendi sözüm size, sizin gibilere;

Hatay halkından ne istiyorsunuz? Bu görüntüleri aldığımda nefesim daralıyor, ellerim ve ayaklarım titriyordu.
Hatay ve Hataylılar olarak şeytanın yeryüzündeki vücut bulmuş hali ile tanıştık, onlarca kardeşimle tanıştık.

Dün Hatayspor ile Sakaryaspor arasındaki maç Mersin’de oynandı. Mümkün olduğunca onu takip etmeye çalıştım. Yıllar boyunca sporun ve sporun birleştirici gücüne defalarca tanık olarak, KÖTÜ, BİLİNÇSİZ, AHLAKSIZ BİR İNSANIN ne kadar olabileceğini belki de ilk kez öğrendik. Hatay’daki birçok kardeşimle birlikte üzüldük, perişan olduk, isyan ettik.

Mersinspor tribün lideri Murat Tanış, size sesleniyorum;

Sırada durun, yerinizi bilin, adabınızı bilin

Siz kim oluyorsunuz da deprem gibi büyük bir felaketle karşı karşıya kalan Hataylılara hakaret edip küfrediyorsunuz? Bu savunmasız insanlara söylediklerinizi nasıl sayıyorsunuz? Hiç utanmıyor musun dostum?

Belki bir şeylere tutunmaya çalışan bu insanlara umut olmak yerine, söylemediğiniz tek bir kötü söz, yapmadığınız hiçbir ahlaksızlık, söylemediğiniz tek bir kötü söz kalmamıştır.

Yüzlerce kez söyledim, Hatayspor maçlarını kendi sahasında oynamak insanların moralini yükseltecek, şehri tekrar ayağa kaldıracak güce sahip olacak. Ama dinlemedin, DİNLEMEDİN

Sahayı işe yaramaz Murat Tanış ve onun gibi vicdansız, ahlaksız, insanlıktan yoksun insanlara bıraktınız.

Ne belediye başkanı, ne bir Hatayspor lideri, ne bir yetkili tek kelime söyledi, ne bu insanların hakkını savundu, ne onların yanında oldu, ne de sorumluluk aldı. Koltuk ve birlik tutkunuzdan kurtulurken Hatay sporseverlerini görmezden geldiniz. Utanmadan, “Seni deprem ettiren Allah’tır, O…” diyenleri görmedin mi, duymadın mı!!

Bana bak Murat Tanış, Hatay’a ve Hatay halkına KURBAN ol. Belki umuda sığındınız, şehrinize misafir olarak gelen TERREMOTO’lara hakaret ederek, küfrederek sıkıntı yaşattınız ama o insanların kalbini, onlara çok değer vermeniz gerektiği halde mahvettiniz. Sana ne söyleyeceğimi bilemedim. İnsanlığı, sevgiyi, vicdanı bilmeyen bir adama bunları nasıl anlatabilirim? Depremin acı çeken yüreklerinde, bir felaket anında bir parça mutluluğu canlı tutmaya ne hakkınız vardı?

Lanet olsun. Allah’ın gazabı üzerinize olsun, Allah size lanet etsin. İnsan olmayanlara, insanlığı olmayanlara, yüreğinde zerre kadar insanlık olmayanlara İNSANLIĞI nasıl anlatabilirim??? Sizin adınıza ben utanıyorum, perişanım, Hatay halkı perişan.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
O da Galatasaray forması giydi!  Restoranda yemek yerken hayatını kaybettiO da Galatasaray forması giydi! Restoranda yemek yerken hayatını kaybetti
Fatih Terim Rüzgarı!  106.dakikadaki sürprizi bana Galatasaray'ı hatırlattı... Fatih Terim Rüzgarı! 106.dakikadaki sürprizi bana Galatasaray’ı hatırlattı…
Canlı yayında o sözlere sert tepki: "Galatasaray başkanından utanıyorum"Canlı yayında o sözlere tepki sert oldu: “Galatasaray Başkanı’ndan utandım”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking casibom