Avrupa’nın 9 şehrini birbirine bağlayacak yeni gece treni 2025’te hizmete girecek

0
Bu haberin orijinal dili İngilizce idi.

Yeni Avrupa gece treni kış boyunca haftada iki kez çalışacak ve yaklaşık 15 saat sürecek.

REKLAM

Gece treni çılgınlığı 2025 yılında Avrupa'da başlayacak yeni yataklı tren hattıyla devam ediyor.

European Sleeper, Avrupa'yı Kuzey Denizi'nden Adriyatik'e kadar geçecek ve dokuz farklı şehirden geçecek yeni bir sezonluk sefer duyurdu.

Demiryolu şirketi, kış sporları tatilleri, şehir gezileri ve gelecek yıl 22 Şubat – 4 Mart tarihleri ​​arasında gerçekleşecek Venedik Karnavalı için bu güzergahın seçildiğini duyurdu.

İşte Avrupa yataklı treni hakkında bilmeniz gerekenler:

Yeni yataklı tren 9 Avrupa şehrini birbirine bağlayacak

European Sleeper'a göre yeni gece treni, “kış sporları seyahatlerine yönelik güçlü talebe, şehir tatili seçeneklerine ve uygun demiryolu bağlantılarının eksikliğine yanıt olarak” başlatılacak.

Sezonluk rota Brüksel'de başlayacak ve Belçika-Hollandalı şirketin yeni varış noktası olan Venedik'te sona erecek. Gece treni Belçika, Hollanda, Almanya ve Avusturya üzerinden yolcu alıp İtalya'da son bulacak.

Yolculuk sırasında tren Anvers, Rotterdam, Utrecht, Köln, Münih, Innsbruck ve Verona'da duracak.

“Yolcular trenimize Belçika ve Hollanda'dan binip yemekli vagonun konforunda dinlenirken, tren onları Alpler üzerinden Almanya ve Avusturya üzerinden geçirecek ve yolculuk ertesi gün Verona ve Venedik gibi tarihi şehirlerde sona erecek. ”, dedi European Sleeper'ın kurucu ortağı Chris Engelsman.

Avusturya Alpleri'ne açılan kapı olan Innsbruck durağı, kış sporları tatillerine erişimi kolaylaştırmayı amaçlıyor.

İlk uçuş 5 Şubat 2025 tarihinde Brüksel'den hareket edecek. Şubat ve Mart aylarında yaklaşık haftada iki kez gerçekleşecek ve yaklaşık 15 saat sürecek.

Engelsman, “Bu program okul tatillerini ve yoğun kış sporları sezonunu kapsıyor ve ünlü Venedik Karnavalı'na gitmek için sürdürülebilir ve eğlenceli bir seyahat seçeneği sunuyor” dedi.

“Bu, Avrupalı ​​Uyuyanlar için ve Avrupa'da daha sürdürülebilir gece yolculuğunun rahatlığı açısından önemli bir dönüm noktasına işaret ediyor” diye ekledi.

Yeni Avrupa Sleeper gece treni için rezervasyonlar ne zaman başlıyor?

European Sleeper, hala yetkililerle kalkış ve varış saatlerini kesinleştirmeye çalıştığını ve bir zaman çizelgesinin yakında yayınlanacağını söyledi.

Bilet fiyat bilgilerinin yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

Rezervasyonlar resmi olarak 1 Eylül'de açılacak. Hizmet aynı zamanda Hollanda merkezli çevre dostu bir tur operatörü olan ortak Green City Trip aracılığıyla da rezervasyon yapılabilecek.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş