Dortmund taraftarı görülmemiş bir protestoya hazırlanıyor! Nuri Şahin ve oyuncuları da etkileyebilir…Almanya Bundesliga

0

Parti sendikası Südtribune tarafından yayınlanan ve çok sayıda taraftar grubunun imzaladığı açıklamada, kulübün Rheinmetall ile yaptığı sponsorluk anlaşmasına tepki gösterildi.

TARAFTARLAR ÇOK SİNGİLİ

Açıklamada, kulüp yetkililerinin ve tüm yönetim kurullarının, Borussia Dortmund'un “nüfuz gücünü” bir silah şirketinin kamuoyundaki imajını iyileştirmek için kullandığını ve bu arada kendi değerlerinden vazgeçtiğini kabul etmeyi reddettiği vurgulanıyor.

PROTESTO YAPACAKLAR

Ekran görüntüsü_2

Borussia Dortmund'un sezonun ilk maçını 24 Ağustos'ta Eintracht Frankfurt ile oynayacağı duyuruda, sarı-siyahlı taraftarların Rheinmetall ile yapılan anlaşmadan duydukları hoşnutsuzluğu stadyuma taşımaları, pankart ve pankart hazırlamaları istendi. pankartlar.

Mayıs ayının sonunda Borussia Dortmund, silah üreticisi Rheinmetall ile üç yıllık bir sponsorluk anlaşması imzaladı ve şirketin logosunun lisanslı Dortmund takım ürünlerinde, stadyumdaki reklam panolarında ve basın toplantılarında yer alacağı bildirildi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş