Ferman Toprak’tan filmleri aratmayan hayat hikayesi! “Pardon dediler beraat verdiler”

0

Arabesk müziğin sıra dışı isimlerinden Ferman Toprak, hayat hikayesini filmlerdeki kadar güzel anlattı. Ünlü türkücü bu hafta 'Şimdi Balçiçek İlter'le' programına konuk oldu.

Toprak'ın ölümden döndüğü, geçmişini itiraf ettiği, cezaevine girip çıktığı anlar ve yaşadığı acı hikaye izleyenleri şaşırttı.

“4,5 AY BOŞuna CEZAEVİNE GÖNDERİLDİM”

İşte Ferman Toprak'ın açıklamaları;

“Şimdi başlangıca dönsem çok güzel yatırımlar yapardım. 2008'den sonra akıllandım. 2008'de cezaevine girdim ve 4,5 ay hapis yattım. Türk şarkıcı olduğum için haberlerdeydim, hiçbir suçum yoktu ama biraz zaman harcadım, benden özür dilediler ve beraat ettim.

Hapishaneye girip çıkıyorduk. Ceza avukatı ağabeyim, “İbrahim Tatlıses de cezaevinde yattı” diyerek beni teselli etti. Orada 4,5 ay kaldım ve haklı olduğumu öğrendim. Avukatın kardeşi gelip, “Abi doğru yoldasın. İbrahim Tatlıses de cezaevine girdi” dedi.

“178 KALAŞNİKOV MERMİLERİ ARACIMIZA VURDU”

“Acı verici olaylar ve kavgalar hatırlıyorum. Anneannem, dedem ve üç amcam da aynı gün öldürülmüştü.

1978-79'da kavga çıktı, biz de Adana'ya yerleştik. Babam bizim o ortamda büyümemizi istemezdi. Kız kardeşim Urfa'da doğdu. Urfa tren istasyonuna gittiğimizde annemle birlikte seyahat ettiğimiz araca 178 adet Kalaşnikof mermisi ile çapraz ateş açıldı. Annem ve 3 erkek kardeşim vardı. 3 yaşındaydım. Annem bizi arka koltuğun arkasına saklıyor. Bizi istasyona götürecek olan şoför öldü, Allah rahmet eylesin. Barsik'in raporuna göre araca 178 Kalaşnikof mermisi isabet etti. Bu arada annem Ayet-el Kürsi okuyor. “Hiçbir kurşun bize isabet etmedi”

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş