İnsan öldükten sonra ne yaşar? Prof. Dr. Oytun Erbaş anlattı: Kalp durması orgazma eş değer

0

Açıklamalarıyla dikkat çeken Prof. Dr. Oytun Erbaş, Cansu Canan Özgen'in YouTube programında konuştu. Erbaş, ölümünün hemen ardından yaşananları anlatan sözleriyle gündem oldu.

“KALB DURUYOR AMA BEYİN CANLI”

prof. Dr. Oytun Erbaş, Cansu Canan Özgen “İnsan öldüğünde biyolojik olarak neler yaşar Oytun?” Soruyu yanıtladı.

Erbaş, şöyle konuştu: “Kalpten ölümler uzun sürüyor ve ölümlerin yüzde 60'ında önce kalbiniz duruyor ama beyniniz canlı. Kalbiniz bir anda duruyor ama o anda beyniniz canlı olduğu için 'Ne oluyor?' diyorsunuz. , beyin canlı, nabız yok.' Oksijen giymediğinizde tüm dopamininiz kaybolur.” Enforfin aynı zamanda beyninize de akar. Çok korkutucu bir “mavi rüyan” var. Kendinizi bulutların üzerindeymiş gibi hissediyorsunuz. Bir kilo dondurma yemek gibi. O kadar canlı rüyalar görüyorsun ki atlayıp zıplıyorsun. Tüm hayatınız gözünün önünden geçiyor, yaptıklarınız, yapmadıklarınız, “keşke yapsaydım” gibi cümleler. “Üzülmeyin, çok iyi yaptım” diye aklınızdan geçiyor.” dedi:

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş