John Cena Oscar sahnesine hiçbir şey giymeden çıktı! Üzerine perde giydirildi

0

Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından düzenlenen Oscar Ödülleri 96. kez sahiplerini buldu. O gece John Cena sahneye hiçbir şey giymeden çıktı.

Cena, 1974’teki 46. Akademi Ödülleri töreninde David Niven’in Elizabeth Taylor’ı tanıttığı çıplak bir adamın sahneye çıktığı ana saygı duruşunda bulunmak için bu yöntemi kullandı.

96. Akademi Ödülleri’nin sunucusu Jimmy Kimmel, 1974’teki olayı hatırlatarak şöyle demişti: “Bugün sahnede çıplak bir adamın koştuğunu hayal edebiliyor musunuz? Bu çılgınca olmaz mıydı?” diye sordu.

Sorudan sonra John Cena başını sahnenin köşesinden uzatarak Kimmel’e şöyle dedi: “Fikrimi değiştirdim. Sadece kendimi iyi hissetmiyorum. Bu güzel bir şey, biliyorsun, şu anda utanmalısın. ” Böyle tatsız bir şaka önerdiğin için.”

2024-03-11T025613Z_1898090014_HP1EK3B07N9Q6_RTRMADP_3_AWARDS-OSCAR
Cena, özel bölgelerini kaplayan büyük bir zarftan başka bir şey olmadan sahneye çıktı. Zarfı açmak için hareket edemediğinden çadır benzeri bir elbise giymişti.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Evinin kapısını açtı!  4+1 evde hiçbir şey yok...Evinin kapısını açtı! 4+1 evde hiçbir şey yok…
Cem Yılmaz rakıyı paylaştı!  Cüneyt Özdemir'in o sözleri yine gündemdeCem Yılmaz rakıyı paylaştı! Cüneyt Özdemir’in o sözleri yine gündemde
Serdar Ortaç'ın yürümekte zorluk çektiği anlar artık sıradanlaştı! "Adama yazık..."Serdar Ortaç’ın yürümekte zorluk çektiği anlar artık sıradanlaştı! “Yazıklar olsun adama…”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber