Katil İsrail, Gazze'de bir eve düzenlediği hava saldırısında 6 Filistinliyi öldürdü

0

Filistin resmi ajansı WAFA'nın yerel kaynaklara dayandırdığı haberde, İsrail ordusuna ait savaş uçağının Gazze Belediyesi'nin piknik alanı yakınında Ebulhatal ve Ziraat ailelerine ait bir evi hedef aldığını okuduk.

Haberde, hava saldırısında 6 kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtildi.

WAFA raporunda ayrıca İsrail güçlerinin Gazze şehrinin güneydoğusunda bazı konutları ve Gazze Şeridi'nin orta kısmındaki Nusayrat mülteci kampının kuzeyinde bazı binaları havaya uçurduğu belirtilirken, herhangi bir ölüm olup olmadığına dair bilgi verilmedi. veya yaralanmalar. kazada.

Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan dün yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'nde 7 Ekim 2023'ten bu yana gerçekleştirdiği saldırılardan en az 16 bin 795'i çocuk, 11 bin 378'i çocuk olmak üzere 41 bin 272 Filistinlinin etkilendiği belirtildi. Kadınlarda 95 bin 551 kişi hayatını kaybetti. Yaralı olduğu belirtildi.

Enkaz altında hâlâ binlerce kişinin öldüğü söylenirken sivil altyapı da tahrip ediliyor, insanların sığındığı hastaneler ve eğitim kurumları hedef alınıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş