Mariah Carey annesini ve ablasını aynı gün kaybetti – Son Dakika Yaşam Haberleri

0

Carey, “Bu hafta sonu annemi kaybettiğim için çok üzgünüm. Maalesef beklenmedik olaylar nedeniyle kız kardeşim de aynı gün vefat etti.”

Ünlü şarkıcı, ölümünden bir hafta önce annesiyle vakit geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını sözlerine ekledi.

Carey'nin annesi ve kız kardeşinin ölüm nedenine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

İrlanda asıllı Amerikalı olan annesi Patricia Carey 87 yaşındaydı ve eski bir opera sanatçısıydı.

Carey, 2020 tarihli “Mariah Carey'nin Anlamı” başlıklı otobiyografisinde kendisi ile annesi arasındaki değişken ilişkiden bahsetti ve bunun kendisi için “oldukça acı verici ve karmaşık” olduğunu açıkladı.

Beş kez Grammy Ödülü kazanan Carey, annesiyle arasında mesleki rekabet ve kıskançlık yaşandığını belirterek, şunları ekledi: “Eğer bu kişi sizin annenizse ve kıskançlık bu kadar genç yaşta ortaya çıkıyorsa, özellikle acı verici.”

Öte yandan kitabın ithafında annesine olan sevgisini şöyle dile getirmişti:

“Her şeyden önce elinden gelenin en iyisini yapan annem Pat'e… Seni her zaman seveceğim.”

55 yaşındaki şarkıcı, 2022 yılında verdiği bir röportajda, büyürken annesinin eleştirilerinin kendisini etkilediğini söylemişti. Onu müziğe yönelten kişinin annesi olduğunu ekledi.

Carey'nin 63 yaşındaki ablası Alison'la ilişkisi de aynı derecede karmaşıktı.

Otobiyografisinde Carey, ablası Alison ve kız kardeşi Morgan'ın yanına taşındığını belirterek, “Onlarla hiçbir temasta bulunmamanın duygusal ve fiziksel olarak benim için daha güvenli olduğunu” ekledi.

Kitabın yayınlanmasının ardından Alison, kitapta yazılanların “ahlaki zarara yol açtığını” iddia ederek Mariah Carey'e 1,2 milyon dolarlık tazminat davası açtı.

Şarkıcının babası Alfred, 2022'de 72 yaşında kanserden öldü.

Mariah Carey, dünya çapında tüm zamanların en başarılı şarkıcılarından biri olarak kabul ediliyor.

Dünya çapında 220 milyondan fazla albüm satan Carey, “All I Want for Christmas Is You” adlı şarkısıyla tüm zamanların en çok çalınan Noel şarkısını yazan kadın şarkıcı oldu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom