Meme kanserini yenmişti! Şimal’den kötü haber geldi! Sevenlerinden dua istedi

0

MYNET-Ünlü şarkıcı Şimal, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. 2022 yılında meme kanserini yenen ve geçtiğimiz Ocak ayında beyin tümörü nedeniyle ameliyat olan ünlü isimden yine acı bir haber geldi.

8 saatlik operasyonun ardından tedaviye başlayan ve kısa sürede iyileşeceği müjdesini veren Şimal, sosyal medya paylaşımında hastalığının metastaz yaptığını duyurdu.

SEVGİLİLERİNDEN DUA İSTEDİ

Ünlü isimlerin hayranlarından dua istiyorum; “Arkadaşlarım bu haberi verip vermemekte çok tereddüt ettim ama DM kutusu doluydu. Ben bir şey duymayınca hepiniz şaşırdınız. Hakkınızı verin, iyileşmeye çalışırken tüm aile gibi biz de perişan durumdayız. Kısacası bu hastalık maalesef bu kez beyin zarına metastaz yaparak bana geri döndü.

KUZEY

Bizi sevindiren şey erken teşhis koymuş olmamız. Pazartesi günü tedaviler başlayacak ve onkoloğum ilaçları artıracak. Umarım tekrar aranıza dönerim. Her zaman olduğu gibi dualarınızı bekliyor olacağım. Beni arayan, mesajlarıyla bana güç veren herkese teşekkür ediyorum. Sağlığınıza dikkat edin! “dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom