Nobre, Rüştü, Aurelio… Fenerbahçe’den Beşiktaş’a transfer olan yıldızlara bir yenisi daha eklenebilir! Mourinho’nun gözüne girememişti

0

F.Bahçe sezona mutlak şampiyonluk sloganıyla başlıyor. José Mourinho'nun istediği isimler birer birer transfer ediliyor. Sezon planlamasında yer almayan oyuncular arasında Cengiz Ünder de yer alıyor. Beşiktaş yönetimi, Süper Kupa finalinde Rafa Silva ve Immobile gibi isimleri kadrosuna katarak ne kadar doğru hamleler yaptığını gösterdi.

Süper Kupa finalinde ezeli rakibi Galatasaray'ı 5-0 mağlup eden Beşiktaş, sol kanat oyuncusu Milot Rashica ve Semih'e alternatif aramaya başladı. Öyle ki, F.Bahçe kadrosunda yer almayan Cengiz Ünder için girişimler başladı.

MOURINHO CENGİZ ÜNDER BEŞİKTAŞ'A ÖNERİLMİŞTİ!

Sabah gazetesinin haberine göre Cengiz Ünder, teknik direktörler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildi. Beşiktaş, F.Bahçe'nin talep ettiği transfer ücretini ödemeyi kabul etmese de iki camia arasında ortak fiyatta anlaşmaya varılacağı belirtildi.

Cengiz Ünder, geçen hafta Katar'ın yüksek maaşlı teklifini reddetmişti. Milli takım oyuncusunun hayali kariyerine İstanbul'da devam etmek, tekrar milli takıma yükselmek ve Dünya Kupası'nda oynamak.

CENGİZ MÜDÜR BEŞİKTAŞ'LA İLETİŞİME GEÇTİ

Cengiz Ünder'in teknik direktörünün, oyuncusunu Beşiktaş başkan yardımcısı Hüseyin Yücel'e tavsiye edeceği, Yücel'in ise bu teklifi Beşiktaş başkanı Hasan Arat'a sunacağı iddia edildi.

FENERBAHÇE'DE YENİ TRANSFERLER

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ, LEVENT MERCAN, SAİNT-MAXIMİN, OĞUZ AYDIN, YOUSSEF EN-NESYRI, CENK TOSUN

BEŞİKTAŞ'TA YENİ TRANSFERLER

EMİRHAN TOPÇU, GABRİEL, CAN KELEŞ, RAFA SİLVA, CİRO IMMOBİL

Nobre, Aurelio, Uğur Boral, Rüştü Reçber, Fahri Tatan gibi isimler önce F.Bahçe formasını, ardından da Beşiktaş formasını giydi…

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş