Önce Merih Demiral şimdi Alperen Berber! Güreşte Avrupa Şampiyonu oldu, bozkurt işareti yaptıDiğer Sporlar

0

Gri kurdun işareti Avrupa'da manşetlere çıkmaya devam ediyor. Milli takımımızın Euro 2024'te 2-1 kazandığı Avusturya maçında başrol oynayan Merih Demiral'in yarattığı bozkurt sembolü gündem yarattı ve UEFA soruşturma başlattı. Bu kez yastıktan Bozkurt'un imzasıyla kutlama geldi.

ALPEREN BERBER AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

Samsun'un milli güreşçisi Alperen Berber, 1-7 Temmuz tarihleri ​​arasında Sırbistan'da düzenlenen Avrupa U20 Güreş Şampiyonası'ndaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

ghfgjl

Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü milli sporcusu Alperen Berber, Greko-Romen stilde 82 kg kategorisinde rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Alperen Berber, daha önce katıldığı şampiyonalarda olduğu gibi üstün performansıyla “U20 Avrupa Şampiyonu” unvanını kazandı.

BOZKURT SELAM DİYOR

Milli güreşçinin bozkurt selamı vererek şampiyonluğu kutlaması dikkat çekti.

AAA

Euro 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bild'den Operasyon Algısı!  TFF, Merih Demiral'e 2 maç ceza verildiği iddiasını yalanladıBild'den Operasyon Algısı! TFF, Merih Demiral'e 2 maç ceza verildiği iddiasını yalanladı
Gençler dünya rekoru kırıldı!  Üst üste ikinci kez...Gençler dünya rekoru kırıldı! Üst üste ikinci kez…
Ndombele'nin yeni adresi belli oldu!Ndombele'nin yeni adresi belli oldu!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş