Reha Muhtar’ın başına ne geldi? Gece yarısı olanları Nilüfer tek tek anlattı! ‘Çocuk kaçırma’ iddiasına son noktayı koydu

0

MYNET-Bir döneme damgasını vuran ünlü gazeteci Reha Muhtar'ın gece yarısı evinin merdivenlerinden düşerek hastaneye kaldırılarak entübe edildiği haberi gündeme bomba gibi düştü.

Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur, bu olayların ardından bir açıklama yaptı: “Oğluma ulaşamıyorum.” Uğur, şunları söyledi: “Nilüfer ve Reha Muhtar'ın kızı Ayşe Nazlı Yumlu, Poyraz'ı alıp hastaneden çıktı.” Poyraz'ı teslim etmeyeceklerini söylediler. Ayrıca “Oğlum tutuklandıktan sonra karakola gideceğim” açıklamasıyla da dikkat çekti.

O GECE NE OLDUĞUNU TEKRAR ANLATTI

Ünlü şarkıcı Nilüfer ise tüm bu olayların ardından sessizliğini bozarak o gece yaşananları tek tek anlattı. Lotus; “Kızım dün sabah 09.00 sıralarında beni arayarak babasının düşerek yoğun bakıma alındığını ve entübe edildiğini söyledi” dedi.

Nilüfer, kızının tüm bu durumları Poyraz'ın kendisini aramasıyla öğrendiğini söyledi. Ünlü isim açıklamalarına şöyle devam etti; Babasının durumuna çok üzülen Ayşe Nazlı, hemen hastaneye gitti. Kızım oraya gittiğinde Poyraz da oradaydı. Çünkü gece saat 01.00 sıralarında Reha Bey, oğluyla yemekten dönerken villasının merdivenlerinden düşüyor ve o anda nefesi duruyor ve Poyraz 14-15 yaşlarında oluyor. Evde başka kimse yok. Yan komşuya koşup yardım ister.

lotus

“BUNLARIN HEPSİ İĞRENÇ BİR İFTİRADIR”

Gece saat 01.00 sıralarında Reha Muhtar hastaneye kaldırılırken, Poyraz da o sırada oradaydı. Öğle vakti Ayşe hastaneye gider. Poyraz eve gitmek istediğinde ablası gibi onu da eve götürüp, gelen telefonla hastaneye geri getirdi. Dört gündür Bodrum'dayım. Hepsi bu. Küçüklerin kaçırılması veya gözaltına alınması gibi bir durum söz konusu değildir. “Bütün bunlar iğrenç bir iftiradır” dedi.

denizin şansı

DENİZ UĞUR'DAN BİR AÇIKLAMA DAHA

Aynı zamanda basına açıklama yapan Deniz Uğur, şunları söyledi: “İki yıldır her başvuruyu 'Bu kişinin güvende tutulması ve yardım edilmesi gerekiyor' diyerek yaptım. Çocuklarım babanın rahatsızlığı nedeniyle travma yaşadı. Ne oldu? Ölürse bu travmayı kim iyileştirecek? Sorumlusu kim olacak?” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş