Serkan Keskin ile düğünü 3 kez ertelendi! Meriç Aral ne diyeceğini bilemedi

0

Medcezir dizisiyle şöhrete kavuşan Meriç Aral ile Leyla ile Mecnun'un unutulmaz oyuncusu Serkan Keskin, uzun süredir aşk yaşıyor. 5 yılı aşkın süredir devam eden mutlu ilişkileriyle dikkat çeken Serkan Keskin ve meslektaşı Meriç Aral, ilişkilerini resmileştirme kararı aldı.

Ünlü çift evliliğe ilk adımı atarak ailelerini tanıştırdı. İlişkilerinin ilk yıllarını kamuoyundan uzakta geçirmeyi tercih eden Serkan Keskin ve Meriç Aral çifti, daha önce iki kez tarih değiştiren düğünlerini geçtiğimiz aylarda erteledi.

2 ay

DÜĞÜN TARİHİ AÇIKLANDI

Meriç Aral “Düğün neden sürekli erteleniyor?” Soruyu yanıtladı. Ünlü oyuncu şunları söyledi: 'Aslında sürekli ertelenmiyor. Bir noktada bu gerçekleşecek. Eylül ayını düşünüyoruz. Çünkü çok çalışıyoruz, hepsini bir araya getiremiyoruz. “Organize etmek çok zor” dedi.

Meriç Aral

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yunanistan'daki tatillerini birbiri ardına paylaştı!  Bikini üstü çok küçük  Yunanistan'daki tatillerini birbiri ardına paylaştı! Bikini üstü çok küçük
Adadan ayrılırken görüntüler beni rahatsız etti! Adadan ayrılırken görüntüler beni rahatsız etti! “Cinsel yönelimim…”
İstanbul'un kalbinde 17 dönüm arazi!  Ünlü oyuncu çok mutluİstanbul'un kalbinde 17 dönüm arazi! Ünlü oyuncu çok mutlu

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş