Survivor Nagihan’dan Turabi itirafı! Adada mobbing iddiası: Özellikle erkek yarışmacılar…

0

MYNET- Pınar Kerimoğlu'nun konuğu Nagihan Karadere yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Survivor yarışmasına ilişkin sözleriyle dikkat çeken Nagihan, yarışmadaki mezun iddialarına da yanıt verdi.

Şap Hastalığı Şikayetleri

Karadere, “Yarışmada şap vermek için yemek vermeleri gerekiyor. Bir erkeğe adam gibi bakamazsınız. Cama bakmak adama bakmak gibidir.”

Nagihan Karadere, Hakan Hatipoğlu hakkında konuşurken de ilginç açıklamalarda bulundu. Hayatta kalan yarışmacı, Turabi'yle ilgili şunları söyledi: “Turabi ile çok iyi arkadaştık, takım arkadaşımdı, Turabi ile çok konuşuyorlardı. Tamam Turabi bile huzur içinde olmayabilir, dolayısıyla balkabağı yapan, vuran herkes isteyebilir. ondan intikam almak için.”

“TURABİ GİTMEK İSTEDİ…”

Survivor Nagihan şöyle devam etti: “Herkesin, özellikle de erkeklerin Turabi'ye zorbalık yaptığını fark ettim. Hakan ile Turabi arasında Hakan'ın kötü sözler söylediği bir olay yaşandı. Bunu ben de duydum ama o sırada gidip söylemedim. Bir an bu arada oradaki herkes kötü sözler söyleyebilir. Durum yatıştı, Turabi'ye heyecanlanmamasını ve kendini yakmasını söyledim. Bunu bir tartışmada yaşadım ve Hakan bana düşman oldu” dedi.

ytutuyt
O dönemde Turabi'nin ayrılmak istediğini de söyleyen Nagihan, takım arkadaşını da korumak istediğini söyledi.

*Bu içerik Mynet editörleri tarafından deşifre edilmiştir.

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş