Survivor'da bunu yapamadı! Turabi'den sonra Aycan Yanaç da Exatlon'da yarışacak

0

Sakatlıkları nedeniyle Survivor All Star'a devam edemeyen Turabi, yeni bir yarışma için Almanya'nın yolunu tuttu.

Turabi'nin ardından bir Survivor yarışmacısı daha yarışmaya katılacağını duyurdu.

Survivor 2022 yarışmasında ünlülerle yarışan Aycan Yanaç, yarışmaya devam edemedi.

O dönemde Acun Ilıcalı, “Aycan, zorlu koşullara dayanamadığı için Survivor'a devam edemiyor. Bugün itibariyle Aycan artık Survivor'da değil. Koşullar şimdiye kadarki en zor durumda.”

Ancak Aycan Yanaç, Survivor'dan daha zorlu olan Exatlon Almanya yarışmasına katılarak gündem konusu oldu.

Aycan sosyal medyada destek mesajları paylaşsa da bazı kullanıcılar “Turabi'nin yanında hiç şansınız yok” yorumunu yaptı.

AYCAN YANAÇ KURTARAN KİMDİR?

21 Kasım 1998'de Almanya'nın Nünberg kentinde doğan Aycan Yanaç, futbola Nünberg'de başladı ve daha sonra Köln'de devam etti.

Türkiye 19 Yaş Altı Kadın Takımı'na kabul edilen Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015'te UEFA Gelişim Turnuvası'nda Bosna Hersek ile oynanan karşılaşmada forma giydi.

2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinde iki maçta forma giyen Yanaç, ilk kez 7 Nisan 2018'de Estonya ile oynanan hazırlık maçında Türk kadın milli takımına çağrıldı. Ülkemizde milli takım kadın futbol takımı, forvet olarak oynamaktadır. Aycan Yanaç, 2020 Survivor sezonuyla adını geniş bir izleyici kitlesine duyurdu.

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom