TFF Tahkim Kurulu yapılan görüşme sonrası, müsabaka görevlilerine yönelik fiili saldırı için puan silme ve küme düşme cezalarını iptal etti

0

TFF Tahkim Kurulu’ndan yapılan açıklamada; TFF Yönetim Kurulu’nda Futbol Disiplin Kuralları’nın 44’üncü maddesine eklenen yaptırımlara F.Bahçe, Beşiktaş, Kasımpaşa, MKE Ankaragücü, İstanbulspor, Pendikspor, Karagümrük, Sivasspor ve Adana Demirspor’un itirazları 12 Ocak’ta görüşüldü.

İPTAL EDİLDİ

Kurul, yaptığı değerlendirmenin ardından futbol disiplin talimatının 44’üncü maddesine eklenen ilgili maddenin iptaline oybirliğiyle karar verdi.

TFF Yönetim Kurulu, 12 Ocak’ta Futbol Yönetmeliği’nin 44’üncü maddesinin 3’üncü fıkrasını yayımladı: “Futbolcuların, teknik direktörlerin veya kulüp yöneticilerinin maç görevlilerine somut müdahale niteliğindeki saldırılarında, bu kayıtlı kişilerin tabi olacağı kulüp, Şampiyona usulüne göre düzenlenen müsabakalarda 3 ila 6 puan arasında eleme puanı cezası verilir.Eleme usulüne göre düzenlenen müsabakalarda kulübün ilgili turnuvadan çıkarılmasına karar verilir.Şampiyonluk usulüne göre düzenlenen müsabakalarda, Aynı sezon içerisinde ihlalin üyeler tarafından ikinci kez tekrarlanması halinde kulüp şampiyonadan ihraç edilecek ve bir alt lige düşecektir.”

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Beklenmedik yaralanma!  Oyuna devam edilemiyorBeklenmedik yaralanma! Oyuna devam edilemiyor
Semih Kılıçsoy 16 dakikada cevabını verdi!Semih Kılıçsoy 16 dakikada cevabını verdi!
Galatasaray teknik direktörünün Icardi ile ilgili açıklamalarının ardından taraftarlar dehşete düştü!Galatasaray teknik direktörünün Icardi ile ilgili açıklamalarının ardından taraftarlar dehşete düştü!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking casibom