Yer: Adana! Bu kadarına da pes: SMA hastası çocuğun kumbarasını çaldı

0

Olay, 8 Aralık’ta Çukurova ilçesine bağlı Kurttepe Mahallesi’ndeki bir internet kafede meydana geldi. Alınan bilgiye göre Abdülkadir İ. (24) ilk kez müşteri olarak internet kafeye gelerek bilgisayarın başına oturdu. Bir süre sonra şüpheli ayağa kalkıp SMA’lı çocuğun bağış kutusunu çaldı. Şüpheli, bağış kutusunu ceketinin cebine koyduktan sonra ortadan kayboldu. Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi. Firma sahibi Süleyman Ö. Bağış kutusunun çalındığını fark eden (58) durumu polise bildirdi.

6 YIL HAPİS CEZASI ALDI.

Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, güzergah üzerindeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin adresini tespit etti. Daha önce hırsızlık suçundan 6 yıl 1 ay hapis cezasıyla aranan Abdulkadir İ., bağış kutusunu çalarken yakalandı. Hırsızlıkla mücadele polisi, söz konusu kişiyi evinde yakaladı. Karakolda sorgulanan kişi, “Yakınlardaki terk edilmiş bir binadaki kumbarayı taşla kırdım ve içindeki parayı aldım” dedi.

2

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdulkadir İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

3

(İHA)

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
    Motosikletle takip edip üzerine yağmur yağdırdılar!  Bu detay gözden kaçmadı. Motosikletle takip edip üzerine yağmur yağdırdılar! Bu detay gözden kaçmadı.
Eski Bakan Yaşar Okuyan entübe edildiEski Bakan Yaşar Okuyan entübe edildi
Her ezan okunduğunda camiye gidiyor!  Bir mahalle karıştıHer ezan okunduğunda camiye gidiyor! Bir mahalle karıştı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber