Yusuf’un Umut Yolculuğuna Destek Olun: Birlikte Başarabiliriz

0

Merhaba, ben Yusuf. 10 yaşındayım ve Cri du Chat sendromu ile yaşıyorum. Görme engelim var, yürüyemiyorum ve konuşamıyorum. Bu nedenle sizlere yapay zeka yardımıyla sesleniyorum. Bu videoyu izleyen herkesin desteğine ihtiyacım var. Bana umut, ses ve nefes olursanız, kampanyamı daha hızlı tamamlayabilirim. Lütfen bana yardım edin.

Yusuf, doğuştan Cri du Chat sendromu olan 10 yaşında bir çocuk. Bu sendromun yanı sıra epilepsi ve serebral palsi hastası. Görme engelli, bedensel engelli ve zihinsel engelli olup NG tüpüyle besleniyor. Yurtdışında ilik nakli ve kök hücre tedavisi yapılması gerekiyor. Şimdiye kadar iki kez ameliyat geçirdi: açık kalp ameliyatı ve göz ameliyatı. Gözlerinden yaş akışını sağlamak için tüp takılması gerekiyor.

Ailesi olarak, bugüne kadar tedavi ve ameliyat masraflarını kendi imkanlarımızla karşıladık. Ancak artık satacak bir şeyimiz kalmadı ve tedavilere devam edecek maddi gücümüz tükenmiş durumda. Bu yüzden ilk defa bir yardım kampanyası başlattık ve desteklerinizi bekliyoruz.

Yusuf, 10 yıldır sağlık ve yaşam mücadelesi veriyor. Doğumundan beri kendi imkanlarımızla mücadele ettik ve sonuna kadar savaştık. Satılabilecek ne varsa sattık, çalışarak tedavi ve ameliyatlarını gerçekleştirdik. Doktorlar ve çevremizden “3-5 ay yaşamaz, uğraşmayın” diyenler oldu ama biz pes etmedik. Yusuf 10 yaşına geldi. Artık ne satacak bir şeyimiz ne de maddi imkanımız kaldı. Ev, araba, iş yeri; hepsini Yusuf için feda ettik. Olsa yine ederiz. İlk defa aldığımız valilik izniyle desteklerinizi bekliyoruz. Lütfen paylaşın ve katkıda bulunun.

Web: www.yusufaumutol.com
Instagram: @yusufaumutol
Facebook: @yusufaumutol
İletişim: 0544 287 4786

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom