Zayıflama uğruna yapılan gizli tehlike: Hayati risk taşıyor! Uzmanlar uyarıyor: Kontrolsüz olarak kullanılmaya başladı

0

Kilo vermek, sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak birçok insanın hayalidir. İnsanlar bu hayalini gerçekleştirmek için çeşitli yöntemlere başvuruyorlar. Aslında bu sokaklar bazen oldukça sağlıksız olabiliyor. Sert diyetler gibi… ATV Ana Haber'de yer alan habere göre artık hızlı zayıflamak isteyenlerin kullandığı yöntem, tip 2 diyabet için kullanılan ilaçlar. Diyabet hastalarının kontrolsüz ve doktor tavsiyesi olmadan kullanması oldukça tehlikeli. Doktor gözetiminde de dahil olmak üzere kilo vermek için doktor.

Konuyla ilgili konuşan Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Cem Gezen, “Bu ilaçlar dünyanın hiçbir yerinde kilo kontrolü için onaylanmadı. İştahı bastırdığı, açlığı geciktirdiği ve tokluk hissi yarattığı için kontrolsüz bir şekilde kullanılabiliyor. zayıflamak isteyenlerde tasvip etmediğimiz bir şekilde.

Deri altına enjeksiyon şeklinde kullanılır. İnsülin ilaçlarına benzer bir kartuş içinde gelir.

insülin şekeri diyabeti

Pankreasın bir hastalığı olan pankreatite neden olabilir ve bu çok ileri düzeylerde olabilir. Karaciğer ve böbrek sorunlarına neden olabilir. “Mide ve bağırsak rahatsızlıklarına, ishale ve kabızlığa neden olabilir.”

şekeri ölç

Söz konusu ilacı gönüllü olarak kullanan ve bir yıl içinde bırakan kişiler verdikleri kiloların büyük bir kısmını geri almaktadır. Uzmanlar, bu ve benzeri tehlikeli yöntemlere başvurmak yerine, düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme ve yeterli uyku ile uzun vadeli kilo kaybının sağlanabileceğini vurguluyor.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kırmızı listede iki çizik daha! Kırmızı listede iki çizik daha!
'Üst gelir grubu' için tek tek belirtiyoruz!  İşçiler, emekliler, öğrenciler...'Üst gelir grubu' için tek tek belirtiyoruz! İşçiler, emekliler, öğrenciler…
Rusya'da kanlı saldırı!  Yine ben mi bu işin arkasındayım?Rusya'da kanlı saldırı! Yine ben mi bu işin arkasındayım?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş