4 büyükelçi atandı! Kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı

0

Cumhurbaşkanlığı’nın Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre, Türkiye Cumhuriyeti’nin Moritanya İslam Cumhuriyeti Büyükelçisi Burhan Köroğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin Doğu Uruguay Büyükelçisi Tunca Özçuhadar, Ahmet Demirok atandı Türkiye Cumhuriyeti’nin Türkmenistan Büyükelçisi Mehmet Küçüksakallı ise Türkiye Cumhuriyeti’nin Eritre Eyaleti Büyükelçisi olarak atandı. Atamalar 2, 3 ve 4. maddeler uyarınca Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2, 3 ve 4. maddeleri uyarınca yapıldı. 3.

Ayrıca Özel Sigorta ve Emeklilik Denetleme ve Düzenleme Kurulu Başkanlığı’na Davut Menteş, Başkan Yardımcılığına Mehmet Verim, üyeliklere ise Nevzat Şen, Ömer Faruk Öztürk ve Tayfun Aksoyak atandı.

Didem Yeter Güler Kamu Denetimi ve Muhasebe Standartları Komitesi’ne atandı.

Kararnameyle Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde boşalan Genel Müdür Yardımcılığı görevine Gençlik ve Spor Bakanlığı Müfettişi Erkan Ömeroğlu atanırken, Vakıflar Bölge Müdürü Nurullah Osmanlı ve Vakıflar Ankara Bölge Müdürü Ferhat Türkoğlu görevlerine son verildi. .

Yılmaz Kılınç, Konya Vakıflar bölge müdürlüğüne, Gökhan Bahçecik, Ankara Vakıflar bölge müdürlüğüne, Mikail Smart, Balıkesir Vakıflar bölge müdürlüğüne, Sebahattin Erdoğan, Tokat Vakıflar bölge müdürlüğüne, Yusuf Dural ise vakıflar Aydın bölge müdürlüğüne atandı. .

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyeliğine Prof. Dr. Halim Haldun Göktaş atandı. (IHA-AA)

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Öğrencilere teknolojik cihaz ve internet desteği!Öğrencilere teknolojik cihaz ve internet desteği!
Barış Yarkadaş ile Hacı Yakışıklı canlı yayında sinirler gerildi: Amacınız siyasiBarış Yarkadaş ile Hacı Yakışıklı canlı yayında sinirler gerildi: Amacınız siyasi
İzlanda'da sismik aktivite!  Birçok yolda çatlaklar oluştuİzlanda’da sismik aktivite! Birçok yolda çatlaklar oluştu

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking