Adana’da Atatürk’e hakaret etti! Kendisini böyle savundu: ‘İlaçların etkisindeydim’

0

Olay, dün merkez Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi’ndeki bir veteriner kliniğinde meydana geldi. Evcil kedisini eşi ve oğluyla birlikte veterinere götüren Bülent Yılmaz, iddiaya göre eşine kedilere çok para harcadığını söyleyerek hakaret etmeye başladı. Bu sırada küfürlerden rahatsız olan veteriner teknisyeni Melek Nida Şahin, küfürlere aldırış etmeden masasına oturdu. Yılmaz, Şahin’in duvarında asılı olan Atatürk portresine bakıp hakaret ve küfür etmeye başladı.

GÖZALTINA ALINDI

Şahin’in Yılmaz’ı uyarmasının ardından ikili arasında sözlü tartışma çıktı. Şahin, bunu kanıtlamak için cebinden cep telefonunu çıkarıp Yılmaz’ın Atatürk’e ettiği küfürleri kaydetti. Telefonuna bakarken sürekli küfür eden Yılmaz, Şahin’e de saldırarak onu darp etti. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle Yılmaz, veterinere götürüldü. Olayın ardından hastaneye giden Şahin, darp raporu aldı ve Yılmaz’dan şikayetçi oldu. Görüntüleri izleyen polis ekipleri Yılmaz’ı yakalayarak gözaltına aldı. Yılmaz’ın ifadesinde Atatürk’ü çok sevdiğini ancak geçirdiği ameliyat nedeniyle kullandığı ilaçların etkisinde kaldığını ve bundan pişman olduğunu söylediği öğrenildi. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Yılmaz tutuklandı.

Atatürk'e-savunmaya-hakaretten-suçlanan-şüpheli tarafından-uyuşturucunun-etkisi altındaydım_1098_dhaphoto2

“İSTEDİĞİM YERDE İSTEDİĞİM ŞEKİLDE KONUŞURUM”

Olayın ardından açıklama yapan Melek Nida Şahin, Bülent Yılmaz’ın önce eşiyle tartıştığını, ardından küfür ettiğini belirterek, “Kadınlar hakkında genellemeler yapmaya başladı. Kızı yanıma gelerek şöyle dedi: ‘Babam normalde hayvanları çok sever’ çok ama biraz sinirli. O yüzden böyle davranıyor.” Daha sonra bunun normal olduğunu söyledim. Bu arada bana dönüp küfretmeye başladı: “Kadın değil mi? Hepsi aynı.” Sinirlendim ama onu görmezden gelip masama oturdum. Masamda Atatürk’ün portresi vardı. Portreye baktı ve bana şöyle dedi: “Sen Atatürk’çüsün değil mi?” Evet dedim”. Atatürk hakkında ileri geri konuşmaya, hakaret ve küfür etmeye başlayınca kendisini uyardım. Daha sonra küfür miktarını artırdı. “Burada Atatürk’e hakaret edemezsiniz” diye cevap verdiğimde “Ben istediğim gibi, istediğim yerde konuşurum” dedi. Klinikten ayrılmasını istedik. . Bana küfretmeye başlayınca video çekmeye başladım. Video çektiğimi görünce Atatürk’e küfretmeye devam etti, sonra beni dövdüler, sonra da gittim. Olayın ardından hastaneye giderek darp raporu aldım ve polise suç duyurusunda bulundum. Bunu ‘kanun’a bırakıyorum. Şu andan itibaren asla hiçbir şey yapmayacak. Hiç kimse Atatürk’e ve şerefli Türk kadınlarına hakaret etmeye cesaret etmesin” dedi.

Kaynak: DHA

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Cesedi evinde bulundu!  Genç kadının ölüm nedeni ortaya çıktıCesedi evinde bulundu! Genç kadının ölüm nedeni ortaya çıktı
Netanyahu Netanyahu ‘haber sızıntılarından’ acı çekiyor
Murat Kurum'dan adaylıktan sonra ilk açıklama!Murat Kurum’dan adaylıktan sonra ilk açıklama!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking