Bakan Tunç canlı yayında ‘Hepimiz bu konuda hassasız’ diyerek açıkladı: “Cumhurbaşkanımız beni arayarak ‘Nasıl olur böyle bir şey?’ dedi”

0

1 Ocak’ta Başakşehir’deki bir sitede meydana gelen olayda İbrahim Keloğlan, Eros isimli kediyi dakikalarca döverek ölümüne neden oldu. Sanık Keloğlan, Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ceza, iyi halden indirimle 1 yıl 3 aya indirildi ve ceza ertelendi.

KARAR KALDIRILDI

Küçükçekmece 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Küçükçekmece 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararının iptaline karar verdi.

“DAVA İYİLEŞECEK”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, şunları söyledi: “İstanbul Başakşehir’de Eros isimli kedinin vahşice öldürülmesiyle ilgili açılan kamu davasında sanığa verilen hapis cezasının açıklanmasının ertelenmesi kararına Başsavcılık tarafından yapılan itiraz, mahkeme tarafından kabul edildi. Ağır Ceza Mahkemesi’nce karar bozuldu. Davanın yeniden mahkemede görüleceği belirtildi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ ‘NASIL BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR?’ BANA DENDENDO DEMİŞTİ”

Tanık olduğu canlı yayında olayla ilgili açıklama yapan Bakan Tunç, şunları söyledi:

“Eros kedisiyle ilgili videoyu sonuna kadar izleyemedim. Arkasından koşarken kapattım. Burada kişi 1 ay tutuklu kaldı, ardından karar çıktı ve Halkımız’ın duyurusunun ertelenmesine karar verildi. Savcı hemen itiraz etti ve itirazın ardından Ağır Ceza Mahkemesi kararı bozdu, yargılama yeniden başlayacak.” Sayın Cumhurbaşkanımız bile “Böyle bir şey nasıl olabilir?” dedi. “Beni aradı ve ‘Hepimiz bu konuda hassasız. Ceza alan, kararları açıklanan bir kurum var. Cumhurbaşkanımız bunun kamuoyu bilincinde yeri olmadığını söyledi. Cumhurbaşkanımız da bizzat takip ediyor’ “

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ankara'da mezarlık ziyaretinden dönüşte korkunç kaza!Ankara’da mezarlık ziyaretinden dönüşte korkunç kaza!
1,5 milyon insan tehlikede!  Netanyahu tarih verdi1,5 milyon insan tehlikede! Netanyahu tarih verdi
Ev arkadaşının kafasını baltayla kesip sokağa attı!  İfadesi ortaya çıktı: Ev arkadaşının kafasını baltayla kesip sokağa attı! İfadesi ortaya çıktı: “Beni Allah görevlendirdi”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking