‘Bugünkü mağlubiyetle benim hiçbir alakam yok’

0

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Beşiktaş teknik direktörü Burak Yılmaz’ın sözlerinin ardından bir açıklama yaptı.

Taktik Mania’ya konuşan Çalımbay, şunları söyledi: “Burak Yılmaz’ın konuşması benimle ilgiliyse doğru değil! Burak Yılmaz da beni tanıyor, öğrencimdi. Kimseden bir şey talep etmiyorum, hiçbir şeyi zorlamıyorum. Antrenörlük yaparken hiçbir şeye karışmam.” çalışıyor. Benim bu işlerle hiçbir ilgim yok.” dedi.

Çalımbay, herkesin adının anıldığını söyledi. “Antalyaspor maçını gördüm. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Şenol Güneş’in gidişinden sonra Beşiktaş’ın teknik direktöre ihtiyacı olunca herkesin adı anıldı. Benim adım anıldı, Sergen Yalçın, Samet Aybaba, Tudor gibi teknik direktörlerdi. da bahsedilmiştir”. dedi.

Tecrübeli teknik adam, basına saygı duyduğu için açıklama yapmak zorunda olduğunu söyledi. “Bundan sonra basın bizimle konuşmak istedi. Cevap vermeseydim bu olmayacaktı. Baktığınızda adım daha çok anıldı ve yanıma geldiler. Ben saygı duyduğum için kimseyi geri çevirmedim.” basın. Bu yüzden bugünkü yenilgiyle hiçbir ilgisi yok.” açıklamayı yaptı.

BURAK YILMAZ’IN AÇIKLAMASI

Burak Yılmaz, Antalyaspor maçı sonrası şu ifadeleri kullandı:

“Burada antrenör olmak isteyen değerli büyüklerimiz var. Onları duyuyorum, onlara bakmıyorum, etkilenmemeye çalışıyorum. Şimdi başkanımla konuşacağım. 3 Aralık’a kadar devam edersem, 4 Aralık’a kadar devam edersem.” , küçük bir isteğim olacak. Aksi takdirde yarın Beşiktaş Kulübü’ne gideceğim. ” “Teşekkür edip gideceğim. Ben de öyle söylüyorum. Kimseden bir beklentim yok. Ama sabah akşam burada çalışıyorum.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking