CHP 12. katta Cumhurbaşkanı Erdoğan için özel hazırlık! 18 yıl sonra bir ilk: Bayrak ve koltuk detayları dikkat çekiyor

0

CHP lideri Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı AK Parti genel merkezinde ziyareti gündeme damgasını vurdu. Yarın tüm gözler lig liderleri arasındaki karşılaşmanın ikinci etabında olacak. İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un açıklamasına göre, Erdoğan ve Özgür Özel yarın saat 16.00'da CHP Genel Merkezi'nde buluşacak.

ERDOĞAN'DAN 18 YIL SONRA İLK

Toplantıya ilişkin bilgiyi CHP'nin Ankara kanadından aktaran TV100 editörü Betül Araz, şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 yıl sonra ilk kez cumhurbaşkanı olarak Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezine gelecek. İlk toplantı 2 Mayıs'ta AK Parti genel merkezinde gerçekleşti. O toplantıda her iki lidere de iki lider eşlik etti. İkinci ziyarette bu iki ismin de hazır bulunması bekleniyor. İlk görüşmede Özgür Özel'e eski büyükelçi Namık Tan'ın eşlik etmesini bekliyoruz.

AA-20240423-34356897-34356890-TBMMDE_23_NISAN_RESEPSIONU

LİDERLERİN ÇANTASINDA NELER VAR?

Ele alınacak konular da aynı derecede önemlidir. Özgür Özel ilk toplantıya büyük bir dosyayla gitti. Emekliler, asgari ücret artışı, Gezi tutukluları ve partisinin izlediği politikalar gibi konulardaki düşüncelerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bizzat anlattı. Bu toplantıda yöneticiler ve Emine Şenyaşar gibi konuların konuşulması gerekiyor.

AA-20240502-34442578-34442574-CUMHURBASKANI_ERDOGAN_CHP_GENEL_BASKANI_OZELI_KABUL_ETTI

Genel merkezde toplantı hazırlıkları devam ediyor. Toplantı 12. katta yapılacak. Başkan Özgür Özel'in ofisinde olacak. İki yer olacak. Özgür Özel'in misafirlerini ağırladığı bir sandalye vardı. Zaten aynı büyüklükte bir yer daha var. O sandalye ofise yerleştirildi.

AA-20240502-34442578-34442577-CUMHURBASKANI_ERDOGAN_CHP_GENEL_BASKANI_OZELI_KABUL_ETTI

'CUMHURBAŞKANLIĞI' DETAYI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in arkasında Türk bayrağı ve Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı bulunacak. Erdoğan'ın arkasında Türk bayrağı olacak ama bayrağın üzerinde Cumhurbaşkanlığı arması da yer alacak. Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığıyla temasa geçtiğini ve kendilerinden böyle bir bayrak istediğini belirtti. 12'nci katta bu yönde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

AA-20240502-34442898-34442897-CUMHURBASKANI_ERDOGAN_CHP_GENEL_BASKANI_OZELI_KABUL_ETTI

“ERDOĞAN'IN GELİŞİNE YAKIN OLARAK KAPANACAK”

CHP genel merkezinin lobisinde yayın yapıyorduk. Cumhurbaşkanı geldiğinde zemin kat kapatılacak. Basın mensupları, Cumhurbaşkanı gelene kadar o lobide yayın yapabilecek ama o geldikten sonra biz binadan çıkarılacağız. “Cumhuriyet Halk Partisi bu kararı AK Parti genel merkezi ve cumhurbaşkanlığının ortak kararı sonrasında aldı.”Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İstanbul Valiliği'nden önemli uyarı!  İstanbul Valiliği'nden önemli uyarı! “10 derecenin üzerinde…”
İl milli eğitim müdürlüğünde iğrenç olay!  Şube müdürü sözlü ve fiziki tacize uğradıİl milli eğitim müdürlüğünde iğrenç olay! Şube müdürü sözlü ve fiziki tacize uğradı
Bal üreticisinin korkunç ölümü!  Ailesi sinir krizi geçirdiBal üreticisinin korkunç ölümü! Ailesi sinir krizi geçirdi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking