CHP Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya kaza geçirdi!

0

Kocali’de kaza, akşam saatlerinde İzmit ilçesi Kemalpaşa Mahallesi Amiral Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa U.’nun kullandığı otomobil ile Sefa Kemal Y.’nin kullandığı otomobil çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, park halindeki başka bir otomobile çarptı. Kazada araçta bulunan eski CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya, eski CHP İl Başkanı Zeynel Başlak ve eski meclis üyesi Cengiz Özcan yaralandı.

Kazaya tanık olan vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine müdahale etti. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Kocaeli’deki hastaneye kaldırıldı.

AW078893_09

HAVA YASTIĞI PATLADI!

AW078893_05

Kazanın şiddeti nedeniyle hava yastığının açıldığı ve aracın kullanılamaz hale geldiği öğrenilmesine rağmen polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
    Zeren Ertaş'ın ölümüyle bağlantılı asansör kazasında yeni tutuklama! Zeren Ertaş’ın ölümüyle bağlantılı asansör kazasında yeni tutuklama!
Paylaşılan Kassam Tugayları!  Gazze'de İsrail askerleri böyle öldürüldüPaylaşılan Kassam Tugayları! Gazze’de İsrail askerleri böyle öldürüldü
Vatandaşlar endişeli!  Vatandaşlar endişeli! “Sürü hemen ortaya çıkıyor”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking