Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? Çılgın Sayısal Loto nasıl oynanır, ne kadar devretti? 11 Aralık Milli Piyango sonuç sorgulama

0

Çılgın Sayısal Loto çekilişine katılarak şansını denemek isteyenler sonuçların açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Çılgın Sayısal Loto çekilişi haftanın üç günü yapılıyor. Haftanın son çekilişi bu akşam Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanacak. 11 Aralık Pazartesi günü yapılacak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını Milli Piyango’nun resmi internet sitesi Millipiyangoonline.com ve haberlerimizden takip edebilirsiniz.

11 ARALIK SAYISAL LOTO’NUN ÇILGIN SONUÇLARI

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. Çılgın Sayısal Loto, 11 Aralık Pazartesi günü saat 21.30’da haftanın son çekilişiyle açıklanacak.

ÇILGIN SAYISAL LOTO CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL KURA HANGİ GÜNLERDE ÇEKİLİR?

Loto çekilişi pazartesi, çarşamba ve cumartesi akşamları olmak üzere haftanın üç günü yapılıyor.

6 ARALIK 2023 TARİHLİ KURS SAYISAL SONUÇLARI

ÇILGIN LOTO NUMARALARI NE KADAR TRANSFER ETTİ?

6 Aralık 2023’te yapılan Çılgın Sayısal Loto çekilişinde 6 kazanan olmadı. Bu akşam yapılacak haftanın ilk Çılgın Sayısal Loto çekilişinin büyük ödülü 78.918.518,77₺ olarak açıklandı.

ÇILGIN SAYILARLA LOTUS NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, www.Millipiyangoonline.com üzerinden, Milli Piyango kumar uygulamalarından ve tüm bayilerden oynanabiliyor. Hem dijitalde hem de sokakta; Size en yakın yerdeyiz!

Çılgın Sayısal Loto, Kendini Seç ve Sistem Oyunu modlarında oynanabilir;

Kendi Modunu Seç modunda90 adet Çılgın Sayısal loto numarasından 6 şanslı numaranızı seçebilir veya Rastgele Tek ve Rastgele Çift seçenekleriyle sistem tarafından seçilerek kendi sütununuzu hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz.
Sistem Oyunu modundaÇılgın Sayısal Loto’da minimum 7’den maksimum 19’a kadar sayı arasından seçim yaparak sistemin oluşturduğu farklı sütun kombinasyonları ile oranlarınızı daha da artırabilirsiniz.

Haftanın 3 günü kazanma şansınız var! Çılgın Sayısal Loto haftanın 3 günü çekilir: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi. Her çekilişte küredeki 90 sayıdan 6 sayı + 1 Joker sayısı çekilir. Joker numarası, çekilen her numara tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilir.

Oynadığınız her sütunda çekilişten 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 rakamı doğru tahmin ederseniz büyük ikramiye kazanırsınız.

6 tahmin eden Çılgın Loto ikramiyesini kazanıyor! Aynı jackpot kategorisinde birden fazla kazanan olması durumunda ödül havuzu, kazananlar arasında eşit olarak paylaştırılır.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ankara'da korkunç kaza!  İnşaatın 30'uncu katından düşen 2 işçi hayatını kaybettiAnkara’da korkunç kaza! İnşaatın 30’uncu katından düşen 2 işçi hayatını kaybetti
Arazi anlaşmazlıkları yüzünden savaşın!  Durum savaş alanına dönüştü: 12 kişi yaralandıArazi anlaşmazlıkları yüzünden savaşın! Durum savaş alanına dönüştü: 12 kişi yaralandı
İngiltere'de yeni katil: uyuşturucu İngiltere’de yeni katil: “Frankenstein” ilacı! Eroinden 300 kat daha güçlü: yetkililer alarmda

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking