Demet Akalın’dan Zeynep Bastık’a olay gönderme! ‘Ciklet manisi bile yazamayan…’

0

Şu sıralar TV8'de Jess Molho'yla Gel Konuşalım programının sunuculuğunu yapan Demet Akalın, gündem ve dergide yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiriyor.

Yazım hatalarının yanı sıra hayatta kalanlara yönelik fanatizmi ve ünlü isimlerle yaşadığı anlaşmazlık ve tartışmalarla da öne çıkan Demet Akalın, bu kez Zeynep Bastık'ı hedef aldı.

Demet Akalın, son dönemde sosyal medyada gündem haline gelen, Mabel Matiz'in kendisine hediye ettiği Lan şarkısıyla dünya listelerine giren ve tüm Türkiye listelerini şok eden Zeynep Bastık'a böyle bir gönderme yaptı.

Demet Akalın

“Boğazında bülbül mü var?”

Bastık, birkaç gün önce idolünün Sezen Aksu olduğunu söylemiş, hatta Sezen Aksu ona “Boğazında bülbül mü var?” diye sormuştu. diyerek bana iltifat ettiğini açıkladı.

GÜMÜŞ EŞYALAR

Demet Akalın, sosyal medyadaki haberi beğendi: “Sakız çılgınlığı nedeniyle yazı bile yazamayan Zeynep Bastık, idolünün 400'den fazla şarkı yazan Sezen Aksu olduğunu söyledi.” Bu beğeni ünlü şarkıcıya gönderme olarak algılandı.

Yerel seçimler 2024

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Büyük bir şaka yapıyordu!  Ünlü oyuncu affetmediBüyük bir şaka yapıyordu! Ünlü oyuncu affetmedi
Didem Soydan'dan Murat Kurum'dan muhteşem paylaşım! "Kalbimde özel bir yerde..."Didem Soydan'dan Murat Kurum'dan muhteşem paylaşım! “Kalbimde özel bir yerde…”
Maddi sıkıntılar yaşadı... Referans Seçil Erzan: Maddi sıkıntılar yaşadı… Seçil Erzan'a atıf: “Türkiye için çok daha büyük felaketlere sebep olurdum”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking