Edirne’de polis servis aracıyla otobüs çarpıştı! 11 kişi yaralandı

0

Kapıkule gümrük kapısında görevli polisleri taşıyan servis aracı ile Sıddık B. yönetimindeki turist taşıyan otobüs, Edirne-Kapıkule Karayolunun 6’ncı kilometresinde çarpıştı.

10 POLİS YARALANDI

Kazada 10’u polis 11 kişi hafif yaralanarak ambulansla kentteki hastanelere kaldırıldı. Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun ise kaza yerine gelerek bilgi aldı ve polise geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaza nedeniyle geçici olarak kesintiye uğrayan trafik, araçların yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü. (AA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İtalya Başbakanı Meloni Kapalıçarşı'yı ziyaret etti!  İtalya Başbakanı Meloni Kapalıçarşı’yı ziyaret etti!
İstanbul'da inanılmaz olay!  Otomobil kapıyı kırıp alışveriş merkezine çarptı, çok sayıda yaralı varİstanbul’da inanılmaz olay! Otomobil kapıyı kırıp alışveriş merkezine çarptı, çok sayıda yaralı var
Cansız bedenleri ipe asılı halde bulundu!  Açıklama geldi: Cansız bedenleri ipe asılı halde bulundu! Açıklama geldi: “Cinsel istismar, dayak ve…”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking