Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan transfer açıklaması! “Becao’dan sonra frene basıyoruz”Fenerbahçe

0

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçe Günü etkinlikleri kapsamında İzmir Fenerbahçe Derneği Kültür Merkezi kulübünün açılışına katıldı. Derneğe üye olan 57 Fenerbahçeliye rozet takan Koç, transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“BECAO’DAN SONRA FRENE BASACAĞIZ”

Brezilyalı savunma oyuncusu Rodrigo Becao’nun Udinese’den transferini resmen açıkladığını hatırlatan Ali Koç, “Transferleri hediye olarak görmüyoruz. Büyük beklentiler oluşuyor. Bu beklentiler karşılanmayınca ‘yapamazlar’. uyanık olun. Bu beklentiler tesadüfen oluşan beklentiler değil. Adım adım ilerleyelim. “Hiçbir transfer döneminde böyle bir puan serisine girmedik. Becao’nun transferinin ardından önümüzdeki hafta frene basıp maçı değerlendireceğiz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“TRANSFER KADAR OYUNCU SATMAK DA ÖNEMLİ”

8c7a25ca-d2e6-48c3-9acc-5f66b1edcfe2

Transfer yapmak kadar oyuncu satmanın da önemli olduğunu vurgulayan Ali Koç, “Elimizde bu oyuncular var. Almanya, Avrupa, Amerika ve Ortadoğu’dan ilgi var, bu bizi mutlu ediyor. Bizim de satmamız lazım. Yılda 45-50 milyon euro arasında satış yapacağımızı tahmin ediyoruz, doğru kullanmamız lazım.İstediğimiz katma değere katkı sağlayacağız.Yeni sezon sadece Fenerbahçe’ye değil Türk futboluna hayırlı olsun demek istiyorum. Önümüzde iyi bir sezon olduğunu doğruca “Kazananın kazandığı, sahada şampiyonlukların kazanıldığı, entrikaların minimum olduğu bir sezon diliyorum. Futbol paydaşlarının futbola yön verdiği, hakemlerimizin de futbolun doğal akışı içinde elinden geleni yaptığı bir sezon diliyorum” dedi.

“DÜNYA FENERBAHÇE GÜNÜNÜ KUTLAYALIM”

665fca6f-ed66-4952-aae3-984143576f09

Ali Koç da İzmir’de olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, ‘Her 19 Temmuz’da bir yerde olmaya çalışıyoruz, Dünya Fenerbahçe Günü’nü kutluyoruz. İzmir bu yıl yine şanslıydı. İzmir Fenerbahçeliler Derneği. Çok özgün bir yerde. 1907 yılında izmir’de tarihi asansörü açtı ve bağlandığı sokağın adı Şükrü Saracoğlu.Buradan daha iyisini bulamazsınız.Fenerbahçe’nin yurdun her yerinde, Avrupa’da ve kıtada birçok derneği var.Derneğimiz İzmir’de bu anlamda en güçlü derneklerimizden biri. Hem günümüzü kutladık hem de restoranımızın açılışını yaptık” dedi.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Fenerbahçe, Rodrigo Becao transferini açıkladı!Fenerbahçe, Rodrigo Becao transferini açıkladı!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking