Fiyatı düştü! Ultenic T10 Otomatik Çöp İstasyonlu Robot Süpürge’de kaçırılmayacak fırsat

0

Ev temizliği sıkıcı ve zahmetli bir iştir. Ancak teknolojinin gücü sayesinde artık evinizi temizleyebileceğiniz yenilikçi bir çözüm var: HEPA filtreli robot süpürgeler! Bu akıllı cihazlar sadece temiz bir ev sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda alerjenleri ve tozu ortadan kaldırarak sizin ve sevdiklerinizin sağlığını da koruyor. Bugün 2640 TL özel indirimle satışa sunulan otomatik atık toplama istasyonlu Ultenic T10 robot süpürge, piyasanın en çok satan HEPA filtre cihazları arasında yer alıyor. Hijyen ve temizliğin tadını çıkarmak istiyorsanız ürün incelememize mutlaka göz atmalısınız.

Evcil Hayvan Sahibinin Favorisi: Otomatik Atık Toplama İstasyonlu Ultenic T10 Robot Süpürge, 3000Pa, Beyaz


Öne Çıkanlar

  • Ultenic T10 Otomatik Çöp İstasyonu robot süpürgesi 3000 Pa emiş gücüne sahip olduğundan zeminleri derinlemesine temizleyebilir ve evin her yerindeki kir ve tozu kolayca emebilir.
  • Zarif beyaz tasarımıyla bu robot elektrikli süpürge, dekorunuza zarif bir dokunuş katacak.
  • Robot süpürge, Otomatik Çöp İstasyonu fonksiyonu sayesinde kullanım sonrasında otomatik olarak çöp kutusuna döner ve toplanan kirleri içine boşaltır. Bu nedenle kullanıcının herhangi bir fiziksel temas kurmasına veya çöpü boşaltmasına gerek yoktur.
  • Temizlik alanını izlemek ve kontrol etmek için Lidar navigasyon sistemine sahiptir. Bu sayede odalarınızın veya evinizin haritasını çıkarabilir ve etkili bir şekilde temizleyebilir.
  • Evinizi etkili bir şekilde süpürmek için engelleri tespit etmek üzere 360 ​​derece tarayabilen 14 sensöre sahiptir.
  • Akıllı telefon uygulaması aracılığıyla kontrol edilebilir ve programlanabilir. Kullanıcılar temizleme modlarını seçebilir, temizleme sürelerini ayarlayabilir ve robot elektrikli süpürgenin çalışmasını uzaktan kontrol edebilir.
  • 500ml toz haznesi kapasitesi ile uzun süreli temizlik gerçekleştirebilir ve toz veya kirin düzenli olarak boşaltılması gereken miktarda birikmesine yardımcı olur.
  • 2600 mAh bataryası ile 2,5 saat kesintisiz temizlik imkanı sunuyor. Bittiğinde otomatik olarak şarj ünitesine döner ve yeniden şarj olur.
  • Entegre HEPA filtre sistemi sayesinde havada bulunan alerjenleri ve tozları yakalayarak temiz havayı açığa çıkarır.
  • Eşikleri ve engelleri kolaylıkla aşmasını sağlayan 10 cm yüksekliğinde bir tasarıma sahiptir, bu sayede tüm zeminlere ve farklı yüzeylere kolaylıkla uyum sağlar.

Kullanıcılar ne diyor?

Ürünü keşfedin

Bu içerik 15 Şubat 2024 tarihinde yayınlanmıştır. Listelenen ürünlerin indirimli fiyatları ve fiyatları, içerik yayınlandığından bu yana değişmiş olabilir.

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking