İBB Meclisi’nde dikkat çeken polemik… İmamoğlu’ndan AKP’li Göksu’ya: ‘Emekli olacak’

0

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisin (İBB) altıncı toplantısı Kasım ayında Fatih Saraçhane’deki Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nün toplantı odasında yapıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğluBütçenin İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulmasının ardından bütçe görüşmelerine devam edildi. İmamoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen oturumun geri kalan kısmında siyasi gruplar adına bütçe konuşmaları yapıldı.

“ŞİMDİKİ BELEDİYE BAŞKANIMIZI TATİLE GÖNDERECEĞİZ”

Konuşmasında İBB yönetimini sert sözlerle eleştiren AKP’li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, “Önümüzde yerel seçimler var. Başta İstanbul olmak üzere ülkemizi emanet edeceğimiz seçimler var. Bu koltuğa 31 Mart 2024’te AK Partili bir belediye başkanının oturması ümit ediliyor. “Şu anki belediye başkanımıza büyük bir iyilik yapıp onu tatile göndereceğimizi söylüyorum.” dedi.

“Birkaç ay sonra emekliliğe ayrılacak”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Göksu’nun sözlerine karşı çıkıyor. “Konuşmasında rencide edici şeyler olsa bile ona muhatap olmayacağım, küçümsemeyeceğim ve cevap vermeyeceğim çünkü bunlar havaya püskürtülen boş açıklamalardır. Kurumun sorumlusu yokmuş gibi birçok şey var ama dediğim gibi küfür sahibine ait. Bunlar çok anlamlı sözler değil. Muhtemelen birkaç ay sonra emekli olacak. İyi şanslar, öyle görünüyor. Yüzündeki çaresizliği görüyorum. Ancak onları güzel anılarla karşıladık. Başarılar dileriz, başarılar dileriz.” o cevapladı.

2024 BÜTÇESİ 213 MİLYAR 500 MİLYON TL

İBB Meclisi’nde temsil edilen siyasi parti gruplarının başkan yardımcılarının bütçe değerlendirmelerinin ardından yapılan oylamada İBB, 213 milyar 500 milyon lira hangisi Mali bütçe 2024 34 olumsuz oya rağmen 221 oyKabul edildi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking