İlk adayları 7 Ocak’ta açıklayacağız

0

Çelik, parti genel merkezi girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, büyükşehir adaylarının pazar günü kurultayda açıklanacağını duyurdu.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in açıklamalarından satırbaşları:

“Aday belirlemede çok adımlı bir yöntem izledik. Kuruluşlarımızda trend araştırmaları yapıldı. Cumhurbaşkanımız büyükşehir ve ilçeleri bir araya getirerek değerlendirmeler yaptı. Şimdi de anketler ve halk toplantılarının ardından adayların isimleri açıklanıyor.” Belirlenmeye başlandı.Pazar günü adaylarımızın belli bir kısmının ilk beyanını Haliç Kongre Merkezi’nde yapacağız.15 Ocak’ta hem seçim beyanını hem de kalan adayları açıklayacağız.

Ankara’da duyuracağız. Adaylarımızı iki takvimde açıklayacağız. Çalışma devam ediyor.

İlk bölümü pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde duyuracağız. Açıklamanın ilk bölümüne giren ana ülkeler ve şehirler. Gerisi 15’inde açıklanacak.İlk bölümü bu Pazar açıklayacağız. Gerisini 15 Ocak’ta Ankara’daki deklarasyon toplantısında açıklayacağız.

Bu konuda 20 yıldır yaptığımız birçok şey var. Başkanımızın belediye başkanlığı tecrübesi var. Bu da bugüne kadar sürdürdüğümüz iyi uygulamaların yanı sıra yeni politikaların da devamını gerektiriyor. Belediyecilik geleneğimizin temel ilkelerini içerecek, günümüz dünyasına hitap edecek söylemleri bir araya getirecek bir bildiri olacak.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber