İrlanda’da ortalık karıştı! Her yeri ateşe verdiler: ‘Müsamaha gösterilmeyecek’

0

Sky News’in haberine göre, Dublin’deki East Parnell Meydanı’ndaki bir okulun önünde meydana gelen bıçaklama olayında yaralanan beş kişiden üçü çocuktu. İrlanda polisi ayrıca yaptığı açıklamada, okul dışında çok sayıda çocuğun dahil olduğu “ciddi bir olayın” meydana geldiğini söyledi.

5 KİŞİ HASTANELERE GÖNDERİLDİ

Polis, üçü küçük çocuk, biri erkek ve biri kadın olmak üzere beş kişinin Dublin bölgesindeki hastanelere kaldırıldığını söyledi.

İrlanda polisi, olay yerindeki çocuklardan biri ve kadının ağır yaralı olarak tedavi altına alındığını, diğer iki çocuk ve adamın ise daha hafif yaralı olarak tedavi altına alındığını kaydetti.

8

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. İrlanda kamu yayıncısı RTE de yaralanmaların bıçaklanma şüphesinden kaynaklandığını bildirdi.

Yanlışlık oldu ateşe verdiler

Dublin’de 5 kişinin bıçaklanmasının ardından İrlanda polisi ile bıçaklamanın meydana geldiği bölgenin yakınında toplanan protestocular arasında gerginlik çıktı.

Bıçaklama olayından bir göçmenin sorumlu olduğuna inanan grup, polis aracını ve tramvayı ateşe verdi ve bazı polis memurlarına saldırdı.

9

Protestocular ayrıca çok sayıda araca da zarar verdi.

İrlanda polisi, bıçaklı saldırıya karışan bir kişinin tutuklandığını ve ciddi yaralanma nedeniyle tedavi altına alındığını söyledi.

“BU HOŞGÖRÜLMEYECEK”

İrlanda Adalet Bakanı Helen McEntee yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dublin şehir merkezinde bugün gerçekleşen korkunç saldırı hepimizi şok eden korkunç bir suçtur, ancak bu akşam şehir merkezinde tanık olduğumuz sahnelere tolerans gösterilemez ve gösterilmeyecektir.” dedi.

McEntee, “haydut, manipülatif bir unsurun korkunç bir trajediyi ortalığı kasıp kavurmak için kullanmasına izin verilmemesi gerektiğini” vurguladı.

Kaynak: AA

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bunu küçümsemeyin!  Çok ciddi hastalıklara neden oluyorBunu küçümsemeyin! Çok ciddi hastalıklara neden oluyor
Ekipler 4 gündür peşindeydi!Ekipler 4 gündür peşindeydi!
4 gün sürecek!  İsrail ile Hamas arasında ateşkes bu sabah başladı4 gün sürecek! İsrail ile Hamas arasında ateşkes bu sabah başladı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking