İsrail Hamas savaşının durmasını isteyen Angelina Jolie’nin babası Voight: Yalanlar yayıyor, hayal kırıklığına uğradım

0
Bu haberin orijinal dili İngilizce idi.

Angelina Jolie’nin babası Jon Voight, kızının İsrail’in Hamas savaşıyla ilgili görüşlerini eleştirdi ve onu sosyal medyada “yalan” yaymakla suçladı.

REKLAM

Babası, İsrail ile Hamas arasındaki savaş nedeniyle Gazze’de “derhal ateşkes” çağrısında bulunan Amerikalı film yıldızı Angelina Jolie’yi sert bir şekilde eleştirdi.

Aktör Jon Voight, kızının sosyal medyada savaşla ilgili “yalanlar” yayarak kendisini “hayal kırıklığına uğrattığını” söyledi.

2 Kasım’daki gönderisinde Jolie, İsrail’i gıda, ilaç ve insani yardımdan mahrum bırakılan “kapana kısılmış bir nüfusu” “uluslararası hukuku ihlal ederek” “kasıtlı olarak bombalamakla” suçladı.

“Dünya liderleri, insani ateşkes çağrısını reddederek ve Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi’nin her iki tarafa da ateşkes dayatmasını engelleyerek bu suçlara ortak oluyor.”

Daha sonra Jolie’nin babası, X hakkında üç dakikalık bir video yayınladı ve kızının çatışmaya bakış açısının “hayal kırıklığına uğradığını” söyledi.

Amerikan bayrağı önünde oturan Voight, videoda Jolie’nin “yalanlarına” yanıt verdiğini belirterek, İsrail ordusunun “toprağını, halkını koruması gerektiğini” ekledi.

“Kızımın, diğer pek çok kişi gibi, Tanrı’nın onurunu anlamaması beni hayal kırıklığına uğrattı. Tanrı’nın gerçekleri. Bu, Tanrı’nın topraklarının, kutsal toprakların, Yahudilerin topraklarının tarihini yok etmekle ilgili. Bu Tanrı için.” Çocuklar Kutsal Topraklara,” dedi Voight. Adalettir.” dedi.

Voight şöyle devam etti: “İsrail ordusu toprağını, halkını korumalı. Bu bir savaş. Solun sandığı gibi olmayacak, artık sivil olamazlar. İsrail, masum çocuklara, annelere, babalara, büyükanne ve büyükbabalara insanlık dışı bir saldırıyla saldırdı. terör. Ve İsrail’e sorun.” Kendinize bakıp şunu sormalısınız diyen aptallar: ‘Ben kimim? Neler? Ve Tanrı’ya sorun, gerçeği mi öğreniyorum yoksa bana yalan söylenip herkesi takip mi ediyorum? Çünkü dostlarım, gerçeği anlayan yalanı da görür.’

20 yılı aşkın süredir Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) nezdinde büyükelçi olarak görev yaptıktan sonra geçen yıl istifa eden Angelina Jolie, babasının iddialarına henüz yanıt vermedi.

Geçen ayki Hamas saldırısının ardından İsrail’e desteklerini açıklayan diğer ünlüler arasında Gal Gadot, Natalie Portman ve Amy Schumer yer alıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking