Okan Buruk’un gündem olan küfürlü tezahüratına Mahmut Uslu’dan çok sert cevap! “O şarkıyı…”Futbol

0

Aziz Yıldırım dün Ankara'da genel kurul üyeleriyle bir araya geldi. F.Bahçe Kulübü başkan adayı Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesinde yer alan eski teknik direktör Mahmut Uslu da Ankara'da yapılan genel kurulda açıklama yaptı.

OKAN BURUK'UN O GÖRÜNTÜLERİ OLAY OLDU

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Florya'da coşkulu bir kutlama düzenledi. Giallorossi'nin teknik direktörü Okan Buruk geceye damgasını vurdu. Hayranların argo kullandığı anlarda Okan Buruk'un eşlik etmesi sosyal medyada gündem oldu.

Okan Buruk'un, Galatasaray ve Beşiktaş'ın kullandığı küfürlü 'Şinanay' bestesine eşlik etmesi, o an sosyal medyada tepkilere yol açtı.

321

MAHMUT USLU: SONRA O ŞARKIYI YAŞAYACAĞIZ

Uslu, Okan Buruk'un o görüntülerine ilişkin çok sert sözler söyledi. USLU'nun açıklamaları şöyle:

“Gelecek sene mevcut rakibin antrenörüne o hücum şarkısını söyleteceğiz. Galatasaray'ın davranışlarını azaltacağız. 3 yıl sonra şampiyonluğa geleceğiz. Yeter ki seçilelim. Aziz Yıldırım hepimizin lideridir ve o da odur.” Ali Koç'un lideriydi ama yanlış yola saptı.”

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İmzaladı ve açıklama geldi İmza attı ve “Semih Şentürk” açıklaması geldi.
F.Bahçe'yi kim elediyse kupayı aldı! F.Bahçe'yi kim elediyse kupayı aldı!
Kupa 116. dakikada atılan golle geldi!Kupa 116. dakikada atılan golle geldi!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking