OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLLER 28 KASIM 2023: Bugün okullar tatil mi, valilikten kar tatili açıklaması geldi mi? Hatay, Erzurum…

0

Okullar bugün kapalı mı? 28 Kasım 2023 Salı günü kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının etkilediği illerde pek çok öğrenci ve veli bu sorunun cevabını arıyor. Geçtiğimiz gün bazı kentlerde eğitime 1 gün ara verildi. Birçok kişi arama motorlarında “Bugün okullar kapalı mı?” diye arama yapıyor. konuyu araştırın. İşte 28 Kasım 2023 Salı günü okulların kapalı kalacağı iller…

OKULLAR BUGÜN KAPALI MI? (28 KASIM 2023 SALI)

Okul tatili duyuruları ardı ardına geldi. Bazı il ve ilçelerimizde eğitime 1 gün ara verildi.

HATAY

Hatay’ın İskenderun ilçesinde fırtına nedeniyle kıyı kesimleri su basması nedeniyle 4 okulda eğitime bir gün ara verildi. İlçe merkezinde olumsuz hava koşulları birçok yerde hayatı olumsuz etkiledi.İskenderun Kaymakamı Mehmet Sefa Demiryürek, ilçedeki 4 okulda eğitime bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı. Kaymakam Demiryürek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Aynı binayı kullanan Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şemsettin Mursaloğlu Anadolu Lisesi, Hanifi Uysal Ortaokulu ve İnönü Ortaokulu yarın eğitime ara verecek. Bahçelerinde su birikmesi ve ulaşım yollarının kapanması nedeniyle.”

6

ERZURUM

Erzurum merkezde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Erzurum Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle Aziziye, Palandöken ve Yakutiye İlçelerindeki ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim kurumlarında 28 Kasım Salı günü eğitime ara verilmiştir.” gün. Ayrıca hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan kamu personeli de 1 gün idari izinli sayılacak.”

28 KASIM 2023 HAVA DURUMU

Meteoroloji’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ülkemizin geneli parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Karadeniz’in batı kıyıları ve Samsun çevreleri ile yükseklerde sağanak ve yağmurlu. İç Ege, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Sivas, Çankırı çevresi ve Ankara’nın Türkiye’nin kuzey ve doğu ilçelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışının etkileneceği tahmin ediliyor.Ege’nin kıyı kesimlerinde yağışların kuvvetli olması bekleniyor. ve Kırklareli ile İstanbul’un Avrupa kesiminde. Bu sabah doğu kesimlerde sis ve sis görülecek. .

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, hava sıcaklığının kıyı kesimlerde mevsim değerleri civarında, iç kesimlerde ise normallerin 2-4 derece altında seyredeceği belirtiliyor.

Rüzgâr açıklamasında, “Rüzgar genellikle güney yönlerden, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’da, kuzeybatı ve batı yönlerden hafif ve zaman zaman orta kuvvette; Marmara ve kıyı Ege’de esecek. Karadeniz’de ise zamanla güney yönlerden kuvvetli ve fırtınalı (40-70 km/saat). (şimdi) esmesi bekleniyor.” ifadelerine yer verildi.

METEOROLOJİ’DEN “ŞİDDİ YAĞMUR” VE “GÜÇLÜ RÜZGAR” UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yağmur uyarısı geldi:

“Ege ve Kırklareli’nin kıyı kesimleri ile İstanbul’un Avrupa yakasında şiddetli yağışlar beklendiğinde sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuz unsurlara karşı uyanık ve tedbirli olmak gerekiyor.”

Açıklamada, “Rüzgârın, Marmara ve kıyı Ege’de güney yönlerden, zamanla Karadeniz’de kuvvetli ve fırtınalı (40-70 km/saat) esmesi beklendiğinden olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmak gerekiyor. bu meydana gelebilir.” ifadelerine de yer verildi.

MARMARA BÖLGESİ

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren batı kesimlerin aralıklı, tüm bölge genelinde ise sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgâr güneyden kuvvetli ve fırtınalı (50-80 km/saat) esecek.

ÇANTA °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

EDİRNE °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve zaman zaman gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların Avrupa yakasında bazı noktalarda kuvvetli olması bekleniyor.

KOCAELİ °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

EGE BÖLGESİ

Bölge genelinde parçalı ve çok bulutlu hava ve yağmur bekleniyor. İç Ege’nin yaylalarında genel olarak sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların yanı sıra karla karışık yağmur ve kar yağışının, kıyı Ege’de ise bol miktarda olması bekleniyor. Rüzgâr güneyden kuvvetli ve fırtınalı (50-80 km/saat) esecek.

A.KARAHİSAR °C, 9°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve yağmurlu

DENİZLİ °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve yağmurlu

İZMİR °C, 15°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Akşam saatlerinden itibaren kuvvetli yağış bekleniyor.

MUĞLA °C, 11°C
Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı hava bekleniyor. Akşam saatlerinden itibaren kuvvetli yağış bekleniyor.

AKDENİZ BÖLGESİ

Havanın parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu, Batı Akdeniz’de ise akşam saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 19°C
Parçalı ve hafif bulutlu

ANTALYA °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

BORDUR °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı

MERSİN °C, 18°C
Parçalı ve hafif bulutlu

İÇ ANADOLU BÖLGESİ

Havanın parçalı bulutlu, yer yer çok bulutlu, zamanla çok bulutlu, bu sabah Sivas çevrelerinde hafif kar yağışlı, akşam saatlerinden itibaren Eskişehir, Ankara ve Kırıkkale çevrelerinde sağanak ve sağanak, Çankırı ve çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı olması bekleniyor. Ankara’nın kuzey ve doğu ilçeleri.

ANKARA °C, 6°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı, kuzey ve doğu ilçelerde karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ÇANKIRI °C, 6°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece boyunca karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ESKİŞEHİR °C, 8°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu

KONYA °C, 7°C
Parçalı bulutlu ve parçalı bulutlu, zamanla bulutlu

BATI KARADENİZ BÖLGESİ

Havanın parçalı, yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinde Bolu çevresinde, gece saatlerinden itibaren ise tüm bölge genelinde yağmur yağması bekleniyor. Yağış bekleniyor: kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı. Rüzgâr, gece saatlerinden itibaren güneyden kuvvetli ve fırtınalı (50-80 km/saat) esecek.

BOLU °C, 7°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı kar yağışlı

DÜZCE °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı

KASTAMONU °C, 6°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece kıyı kesimleri sağanak ve sağanak, iç kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ZONGULDAK °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı

ORTA VE DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ

Havanın parçalı ve çok bulutlu, gece boyunca Samsun çevrelerinde sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Rüzgâr, gece saatlerinden itibaren güneyden kuvvetli ve fırtınalı (50-80 km/saat) esecek.

ARTVİN °C, 4°C
Parçalı ve çok bulutlu

SAMSUN °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı

DURUM °C, 8°C
Parçalı ve çok bulutlu

TRABZON °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Sabah saatlerinde yer yer bulutlu ve sisli bir hava bekleniyor.

Erzurum °C, -2°C
Parçalı ve çok bulutlu

HAKKARI °C, 5°C
Parçalı ve hafif bulutlu

MALATYA °C, 6°C
Parçalı ve çok bulutlu

°C’den 6°C’ye
Parçalı ve hafif bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Havanın parçalı bulutlu, parçalı bulutlu olması bekleniyor.

TANIMLI °C, 10°C
Parçalı ve hafif bulutlu

GAZİANTEP °C, 10°C
Parçalı ve hafif bulutlu

MARDİN °C, 8°C
Parçalı ve hafif bulutlu

SİİRT °C, 9°C
Parçalı ve hafif bulutlu

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ünlü market zincirinde iğrenç görüntü!Ünlü market zincirinde iğrenç görüntü!
Sarı alarm verildi!  Bu bölgelerde yaşayanların dikkatine:Sarı alarm verildi! Bu bölgelerde yaşayanların dikkatine:
AK Parti'nin açıklamasına ilginç yanıt!  Açıkça CHP lehine konuştuAK Parti’nin açıklamasına ilginç yanıt! Açıkça CHP lehine konuştu

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber