Olanlar oldu! Premier Lig’in köklü kulübü Nottingham Forest’a 4 puan silme cezasıİngiltere Premier Lig

0

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest, mali kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle 4 puan cezaya çarptırıldı.

Ligin Kârlılık ve Sürdürülebilirlik Kurallarını (PSR) ihlal etmekle suçlanan Nottingham Forest’a verilen para cezası, 7-8 Mart tarihlerinde üç kişilik bağımsız bir panelde yapılan duruşmanın ardından bugün açıklandı.

ÜRÜNLER BEKLENİYOR

Bu cezanın bitiminden 9 hafta sonra küme düşme hattında bulunan kırmızı beyazlı kulübün, karara itiraz etmesi bekleniyor.

PSR’ye göre takımlar üç yıllık bir süre içinde en fazla 105 milyon £ kaybedebilir. Ancak üç mali yılının ikisini Şampiyonada geçiren Nottingham Forest’ın, Premier Lig’deki ilk sezonunda 61 milyon £ kaybetmesine izin verildi.

YÜKSEK MAAŞ POLİTİKASI…

SEI_194145622

Yüksek ücret politikası, Mayıs 2022’de Premier Lig’e yükseldikten bu yana 43 oyuncuya yaklaşık 250 milyon £ harcayan kırmızı beyazlı takımın puan cezasında da önemli bir rol oynadı.

Bu sezonun Premier Lig’inde Everton da mali kuralları ihlal ettiği için 10 puan para cezasına çarptırıldı ve itirazın ardından ceza 6 puana indirildi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Aziz Yıldırım çok sinirlendi!  Olayları anlattı, ilk sözleri...Aziz Yıldırım çok sinirlendi! Olayları anlattı, ilk sözleri…
Milli takımda şok!  Cengiz ve Ferdi kadrodan çıkarıldıMilli takımda şok! Cengiz ve Ferdi kadrodan çıkarıldı
Portekiz'de benzeri görülmemiş bir olay!  Hakem penaltı kararının nedenini tribünlerde açıkladıPortekiz’de benzeri görülmemiş bir olay! Hakem penaltı kararının nedenini tribünlerde açıkladı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking