Rusya sandık başında: Putin’le devam mı tamam mı? İşte Rus liderin rakipleri

0

Rusya’da 15-17 Mart tarihleri ​​arasında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için erken oy verme süreci başladı. Rusya Merkez Seçim Komisyonu, Rusya’nın Ukrayna’dan ilhak ettiği bölgeler de dahil olmak üzere toplam 37 bölgede yaşayan balıkçılar, ormancılar, madenciler ve zor işler yapanlar için sandık kurulduğunu duyurdu.

Cephe yakınlarında yaşayan askeri personel ve siviller de Zaporojye bölgesinde kurulan oy kullanma merkezlerinde oy kullanmaya gidecek. Yurt dışında ve gümrüklerde oy verme işlemi 1 Mart’tan itibaren başlayacak. İnternet üzerinden yapılan oylamaya 3 milyondan fazla kişinin katılım talebinde bulunduğu ve seçmenlerin 16-17 Mart tarihleri ​​arasında internet üzerinden de oy kullanabileceği öğrenildi.

Kamçatka ve Sibirya gibi ülkenin ulaşımı zor bölgelerinde yaşayan vatandaşların oy kullanabileceği erken oy verme süreci 14 Mart’ta tamamlanacak. Oy sandıkları mühürlendikten sonra oyların sayılacağı gün olan 17 Mart’ta bölgesel sandıklara eklenecek.

Thumbs_b_c_bb0e7e5c8cb0d4bec738b336ed33a481

SEÇİMLERE 4 ADAY YARIŞTI

Rusya’da 15-17 Mart tarihleri ​​arasında yapılacak sekizinci başkanlık seçimlerine bağımsız olarak katılacak olan mevcut başkan Vladimir Putin’in yanı sıra, Rusya tarafından aday gösterilen parlamento üyesi Rusya Liberal Demokrat Partisi (LDPR) Başkanı Leonid Slutskiy de yer alıyor. Komünist Parti (KPRF) Nikolay Kharitonov ve Yeni Halk Partisi (Novye Lyudi) başkan yardımcısı Vladislav Davankov. Adaylardan hiçbiri yüzde 50’nin üzerinde oy alamazsa ikinci tur 7 Nisan’da yapılacak. Seçimi kazanan aday 7 Mayıs’ta yemin edecek. (İHA)Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Otoyolu makasla geçti!  İşte o anlarOtoyolu makasla geçti! İşte o anlar
Sağlık raporu almak istedi, hayatının şokunu yaşadı!Sağlık raporu almak istedi, hayatının şokunu yaşadı!
Aracını iple binaya astı: Aracını iple saraya astı: ‘İlginç bir cezalandırma yöntemi’

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking